Лікарня без лікарів: як на свята робота Радивилівської ЦРЛ спричинила скандал

Лікарня без лікарів: як на свята робота Радивилівської ЦРЛ спричинила скандал
3
Лікарня без лікарів: як на свята робота Радивилівської ЦРЛ спричинила скандал

Кожна людина повинна відповідально ставитись до своєї роботи. Особливо уважними мають бути лікарі, адже в їхніх руках - людські життя. Численні випадки лікарських помилок в Україні, на жаль, майже ніколи не закінчуються притягненням до відповідальності. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, в Україні від лікарської недбалості щодня помирає шестеро людей. 

Пост-обурення на адресу лікарів Радивилівської ЦРЛ, оприлюднила жителька Рівненщини на своїй сторінці у соціальній мережі. Жінка скаржиться на зухвалість та погане ставлення лікарів до хворих, а ситуацію у яку потрапила її родина називає - "Білою халатністю".

"БІЛА ХАЛАТНІСТЬ!!!
Я щиро поважаю професію «Лікар» бо сама працюю в медицині!!!
Та ситуація, яка трапилась з моєю родиною цими днями - привела мене в шоковий стан!!!
Мій рідний брат, який проживає в районному центрі, а саме м. Радивилів, потрапив у лікарню з діагнозом «Гіпертонічний криз». Артеріальний тиск був вищий аніж 200 і він втратив свідомість. З приймального відділення в яке привезла швидка, до неврологічного відділення тато його віз на візку, бо він, навіть, іти сам не міг!!!
А що було далі - це не може не викликати обурення та шок!!!
Як виявляється і як мені вдалося з‘ясувати (бо я приїхала лише на наступний день) лікарів чергових у відділенні взагалі немає!!! 
А лікар, який приїхав, при такому стані мого брата призначив йому лише (магнезію, анальгін з дімідролом та актовегін - до м‘язево). Я не лікар та сама уже декілька років лікуюсь з неврологічною проблемою і навіть мені КРАПАЮТЬ препарати значно серйозніші. Наголошую КРАПАЮТЬ!!!
Перепрошую, я ніяким чином не хочу піддавати сумніву кваліфікацію лікаря та для чого ж тоді його швидка забрала??? Можливо, варто було «наколоти» його вдома, або ще краще, взагалі, таблетку під язик приписати!!! Це жах!!! 
Та це ще не саме цікаве! Наступного дня, брату стало трішки краще і ми чекали, що ж скаже лікар. Та лікарів у відділені ж НЕМАЄ!!!
Лікар приїхав лише тоді коли йому зателефонували і зовсім інший, а саме ЛІСНИЧИЙ ІГОР АНТОНОВИЧ!!! Важко назвати після цього візиту його лікарем та взагалі людиною причетною до лікарської справи!!!
На запитання брата: «Що робити далі?», він відповів лише одне: «Пишіть розписку про відмову від лікування!».
Не дивився, навіть, на призначення, не запитав про стан здоров‘я, про самопочуття, лише кричав і хамив!!!
Мабуть, якби йому заплатили, його поведінка була б значно іншою!!!
Звісно, брат написав відмову, а який сенс залишатись у відділені в якому НЕМАЄ ЖОДНОГО лікаря і з призначенням аж в 3 ін‘єкції до м‘язевих?
Мене це пече і болить бо це найрідніша мені людина. Це мій рідний, єдиний брат. І повірте, я це так не залишу!!!
Шановні лікарі Радивилівської ЦРЛ пам‘ятайте, що ви в першу чергу ходите під Богом!!!
І пригадайте для чого ви навчались в медичних університетах! Я думаю, не лише для того, щоб у халатах були глибокі кишені!!! 
Федір Стецюк візьміть будь ласка до уваги цю ситуацію!!!!" - пише 
Lena Tabaschyk.

Як розповіла, Lena Tabaschyk, хворому брату зараз краще, але через таке зверхнє ставлення медиків, він лікується вдома, а дану ситуацію просто так не залишить: "Йому зараз краще. Він лікується вдома!!! Вдячна моєму лікарю який постійно був на звязку та консультував! Та після свят він приїде на обстеження та лікування до Рівного! Я вже пишу заяву на відділ охорони здоров‘я!".

На жаль, від лікарів Радивилівської ЦРЛ нашим журналістам не вдалося отримати коментарів, оскільки на дзвінки - не відповідають. У разі отримання пояснень - відразу їх опублікуємо. Редакція сайту "ВСЕ" в свою чергу бажає хворому скорішого одужання. 

 

 

 

Головне фото - РАДИВИЛІВ.info

 

 

3
Суспільство
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі