4 стильних образа для зими

4 стильних образа для зими
0
4 стильних образа для зими

Навіть у люті морози жінка мріє виглядати привабливо та стильно. Інтернет магазин Dressa.com пропонує чотири цікавих ідеї для прогулянок у прохолодну погоду. Жіночий комплект шапка та шарф – це класика, але сучасні варіації  виглядають дуже цікаво.

Шапка-біні із бактусом

 

https://cdn.dressa.com.ua/ostrov-cache/sylius_medium/29/rozovyy-komplekt-s-baktusom-i-shapkoy-15564-1.jpg 

Біні – це маленька шапочка, що м’якенько облягає голову та прикриває волосся від пронизливого вітру. Еластичні біні створюють з різних матеріалів – трикотажу, пряжі, флісу, тканин. У класичному розумінні біні є мінімалістським виробом, без прикрас. Але креативні стилісти додали до дещо простого вигляду біні помпони, вишивку, цікаві написи, в’язані квіти. Біні – відмінний варіант для інтернет-шопінгу – вони фактично не мають розміру та легко розтягуються на будь-який об’єм голови.

В комплект до прикрашеного помпоном біні йде супер-модний бактус – трикотажний шарф у формі трикутника. Це нове прочитання класичних хусток мешканців Бретані та Провансу, які вони використовували замість верхнього одягу. Бактус можливо пов’язати різними засобами, заколоти брошкою або шпильками. Різні варіанти дозволяють кожен день змінювати образ.

Біні із снудом

https://cdn.dressa.com.ua/ostrov-cache/sylius_medium/73/chernye-shapka-s-utepleniem-i-homut-14880-1.jpg 

Гра на контрасті – маленька шапочка та великий м’який шарф, зв’язаний або зшитий у кільце. Снуд красиво викладається на горлі, обрамляє лице, підкреслює овал та дає акцент на очах та губах власниці. Довгі шарфи-хомути пов’язуються навколо горла двічі та додають фігурі динаміки та об’єму.

Чудовий ефект поєднується із надзвичайною простим засобом створення образу. Декілька секунд – і снуд вже на горлі, а шапка на голові. Це дозволяє використовувати комплект у машині чи в метро. Біні маленька шапочка, що не займає багато місця у сумочці, тому може бути використана як захист у потрібну мить.  

Шапка-шкарпетка із маленьким снудом

https://cdn.dressa.com.ua/ostrov-cache/sylius_medium/ca/svetlo-bezhevye-shapka-i-homut-relefnoy-vyazki-14882-1.jpg 

Інша гра контрастів – маленький зйомний трикотажний ворітник доповнюється довгою шапкою. Супер-трансформер шапка-шкарпетка створює декілька десятків варіантів її використання: на потилицю, на лоб, на бік, з маленьким або великим одворотом. Завдяки грі фактур шапка-шкарпетка чудово прикрашає обличчя будь-якої форми – від овалу до трикутника.

Біні із паризьким вузлом

https://cdn.dressa.com.ua/ostrov-cache/sylius_medium/b9/belyy-komplekt-iz-shapki-i-sharfa-palantina-14939-1.jpg 

Безпрограшна класика. Такий варіант пасує до курток та пальт восени та взимку. Паризький вузол складається за дві секунди, шапка надягається ще швидше, і ви вже готові підкорювати вулиці міста, незважаючи на примхи погоди. 

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі