Зеленський у Рівному: "Агітувати треба вчинками, а не словами – українці по горло ситі лозунгами"

Зеленський у Рівному:
0
Зеленський у Рівному: "Агітувати треба вчинками, а не словами – українці по горло ситі лозунгами"

Учора, 14 лютого, в Рівному прогримів сповнений нових жартів концерт «Кварталу 95». Зазначимо, настільки швидко приїхати до рівнян актори не планували. Утім, було зірвано концерти у Вінниці, тож «кварталівці» вирішили не байдикувати й завітали до рівненської зали ПК «Текстильник». Коментуючи вінницьку «невдачу», артисти сходяться на думці, що та є прикладом брудної політичної гри. Ні для кого не секрет, що Вінницю вважає «рідним» містом президент Порошенко. Тож відмову в оренді зали, яку «Квартал 95» хотів зняти в Міністерства оборони, інакше як наказом із Адміністрації гаранта пояснити не можуть. Відмова виглядає цинічно вже бодай через те, що «Квартал 95» із 2014 року активно допомагає українським військовим на передовій.

Потік людей, що заходив до глядацької зали, здавався безкінечним. Тут були й бійці АТО, і люди з обмеженими можливостями, і багато людей із дітками. Як виявилося згодом, щонайменше половина зали отримала безкоштовні запрошення, тож концерт був соціальним. Уже зі сцени Володимир Зеленський зізнався: «Це наша добра традиція, якій понад 5 років».

Перед початком концерту «кварталівці» запевнили – агітували за Володимира Зеленського не збираються, не буде займатися агітацією й він сам, бо вважає, що українці вже й так ситі по горло лозунгами за останні 28 років. І дійсно – попри велику кількість політичних жартів, голосувати за Зеленського ніхто жодного разу так і не закликав.

Нагадаємо, у січні поточного року актор очолив рейтинги президентських перегонів, випередивши своїх переслідувачів Юлію Тимошенко й Петра Порошенка. Феномен того, що «професійні» політики почали програвати акторові, політологи якраз і пояснюють відсутністю агітації з боку останнього. Зеленський намагається зблизитися з українцями через розуміння їхніх найболючіших проблем та спільну роботу. Так кандидат у президенти набирає власну команду в інтернеті й пише передвиборну програму разом зі співгромадянами в соціальних мережах. До її обговорення наразі долучилося вже півмільйона українців.

Коли у залі увімкнули світло, можна було помітити сотні щасливих лиць. Хвилину тому саме ця публіка стоячи аплодувала новій фінальній пісні «Кварталу 95» на музику «Скрябіна» про історію України та її одвічні проблеми. Саме вона півгодини тому вибухово сміялася з веселих єнотиків, якими зобразили чинних політиків. Саме вона надривала животи з насмішок над вимовою спікера Верховної Ради Андрія Парубія.

Концерт у Рівному вийшов веселим, емоційним і позитивним. І значно теплішим, ніж ті, що їх ми звикли бачити по телевізору. Без провокацій, без негативу та неприємних моментів. Акторська гра була на дійсно високому рівні, як і настрій рівнян після концерту.

 

0
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі