Агенція регіонального розвитку продовжить втілювати бізнес-ідеї та проекти на Рівненщині

Агенція регіонального розвитку продовжить втілювати бізнес-ідеї та проекти на Рівненщині
0
Агенція регіонального розвитку продовжить втілювати бізнес-ідеї та проекти на Рівненщині

Незважаючи на карантин, Агенція регіонального розвитку Рівненської області не припиняла своєї роботи. Більшість заходів були втілені у форматі онлайн. 

За словами директора Агенції регіонального розвитку Олександра Процюка, у першому півріччі достатньо вдало відбулися навчання для підприємців, онлайн форум «Економіка та інвестиції у громадах», стратегічні сесії Рівненського меблевого кластеру. У результаті були напрацьовані ідеї щодо підвищення конкурентоспроможності регіональної економіки. 

Також Агенція долучилася до важливих промоційних заходів в області. А це – розробка нової концепції «Рівненщини туристичної», візуалізація матеріалів до презентації «Велике будівництво» – Національної програми Президента України, що втілюється на Рівненщині. Окрім того, до успіхів Агенції можна зарахувати й представлення потенціалу області на польському форумі «Європа-Україна» у Жешуві.

— Агенція долучається до усіх іміджевих заходів, що проводяться в області. Головна мета – це зробити Рівненщину більш впізнаваною на загальноукраїнському та закордонному рівнях. Також організація консультує менеджерів ОТГ, підприємців, співпрацює з різними експертами. У результаті генеруються ідеї, розробляються бізнес-проекти. Важливий внесок Агенція зробила у розробку Стратегії Рівненщини. В цілому її робота спрямована на стимулювання регіонального розвитку, — зазначив заступник голови ОДА Сергій Гемберг.

Разом з тим, Олександр Процюк поділився планами до кінця року. В першу чергу – це облаштування проектного офісу. Це потрібно для розробки масштабних проектів регіонального розвитку, для проходження експертиз, обговорень з фаховими менеджерами.

Також Агенція напрацює ідеї стосовно своєї самоокупності. Адже наразі вона є неприбутковою організацією. Працюватимуть і над дослідженням підприємницького середовища, створенням платформи органічної області та багато іншого.

Читайте також: Верховна Рада обрала голову НБУ

Читайте також: За добу на Рівненщині виявили +30 хворих на Covid-19

Читайте також: У Рівненському районі згорів автомобіль

0
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі