Як Басів Схил революційно змінить ваше життя?

Як Басів Схил революційно змінить ваше життя?
0
Як Басів Схил революційно змінить ваше життя?

Минув рік з того часу, як компанія «Fine City Development» презентувала рівнянам концепцію нового мікрорайону Басів схил і тим самим оголосила містобудівну революцію у Рівному. Хтось сприймає її як певну рекламну метафору, але ті, хто знайшли час розібратися більш детально у нашій пропозиції, остаточно погодились з тим, що ми підняли планку уявлень про комфорт сучасного житла в нашому регіоні на дійсно революційний та неперевершений рівень. Ми наважились сказати: «прощавай назавжди!» радянському стилю життя. Відтепер у наших квартирах на європейський зразок ми рахуємо не кімнати, а спальні навколо просторої вітальні-студії, де вільно збирається і проводить час уся сім’я. Ми зрозуміли, що простір сучасного мешканця не обмежується власною квартирою. Ми впевнені, що для справжнього комфорту потрібен бездоганний під’їзд з безшумним ліфтом Shindler, який доставить вас до підземного паркінгу. Ми помітили, що в усьому світі, окрім пострадянських країн, з під’їзду є два обов’язкових  виходи: парадний на вулицю, і у двір. І ми втілили це у життя. А ще завдяки цьому ми принципово  закрили двір для будь-якого автотранспорту. Тому що двір – це місце де у повній безпеці серед зелені та квітів мають бавитись наші діти. Та й ми самі бажаємо почуватися там абсолютно комфортно і зручно. Але це не означає, що ми проти власних автівок і проти того, щоб вони мали змогу вільно під’їжджати до наших під’їздів. Але тільки з вулиці. І щоб паркувалися вони у передбачених для того кишенях, або ж у підземному паркінгу.

А ще ми зрозуміли, що справжній комфорт є тільки там, де продумані, реалізовані та присутні всі його ознаки разом і одночасно.  Окремі принади на тлі відсутності інших справжнього комфорту ніколи не створюють. І це аксіома комфорту.

Можливо, хтось скаже, що наші квартири дорожчі відсотків на 20 за деякі  пострадянські проекти, що пропонують у Рівному інші забудовники, і подумає що така різниця є нездоланним бар’єром при покупці. Але й тут на користь клієнта працює наша революційність. Тільки найкращі будівельні матеріали та технології а також утеплення товщиною 15 см (і це обов’язково!) зробить експлуатацію вашої квартири значно дешевшою, ніж там де забудовники зекономили на всьому. Наші квартири відповідають найсучаснішим світовим тенденціям у будівництві житла. Вони не застаріють ні фізично ні морально навіть у досить далекій перспективі, а тільки дорожчатимуть у майбутньому одночасно з подальшою розбудовою найпрестижнішого мікрорайону у Рівному. І після того, як вона буде завершена. Тому Басів схил – це чудова інвестиція для тих, хто розуміється в справжній якості та перспективах. Давайте разом рахувати і ми доведемо, що це саме так!

Ми розуміємо, що далеко не кожен покупець сьогодні здатен одразу заплатити повну вартість квартири. Ми знаємо, що іпотечні програми банків роблять житло дорожчим чи не вдвічі. Ми відчуваємо себе справжніми партнерами для тих, хто має намір стати власником квартири на Басовому схилі. Адже саме це і є ваша і наша спільна мета. Тому  у процесі продажу житла ми теж пропонуємо свій справді революційний підхід: персональні програми «WOW – розстрочка» для кожного покупця квартири.

Що потрібно для того, шоб дізнатися, як це працює?

Телефонуйте 067 464 8888,

Домовляйтесь про зустріч з нашим менеджером і ми спільними зусиллями знайдемо найоптимальніший шлях для придбання квартири вашої мрії.

 

ДРУЗІ ТА ПАРТНЕРИ ВІТАЮТЬ БАСІВ СХИЛ З 1-ОЮ РІЧНИЦЕЮ:

 

Сергій Гемберг, організатор фестивалю ART JAZZ у Рівному.

 

Анатолій Муращенко, представник компанії «KAN-THERM».

 

 

Валерій Щербань, представник компанії «СПЕЦ-М». 

 На правах реклами

0
Наука і технології # Басів схил # Fine City Development # купити квартиру Рівне # новобудови Рівне # новий мікрорайон Рівне
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі