Як працюють шляховики Рівненщини?

Як працюють шляховики Рівненщини?
0
  • Як працюють шляховики Рівненщини?
  • Як працюють шляховики Рівненщини?
  • Як працюють шляховики Рівненщини?
  • Як працюють шляховики Рівненщини?

За перше півріччя поточного року на замовлення Служби автомобільних доріг у Рівненській області на мережі доріг загального користування дочірнім підприємством «Рівненський облавтодор», ліквідовано 177,470 тис. м² ямковості. Щоденно використовується близько 200 тон гарячого асфальтобетону та інших сумішей.

Крім того, на замовлення Служби автомобільних доріг підрядними організаціями продовжується проведення поточного середнього ремонту на автодорогах М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече, Р-77 Рівне – Тучин - Гоща та О-180404 Дубно – Тараканів – Великі Загорці, яка з’єднує дві міжнародні траси.

Зокрема, на М-19 (км 194 – км 199) на 5 кілометрах проведено укладку верхнього шару асфальту, на 80 відсотків виконано укріплення узбіч асфальтним гранулятом та досипано їх ґрунтом, влаштовано з’їзди та майданчики для зупинок громадського транспорту. На сьогоднішній день роботи щодо здачі об’єкту в експлуатацію виконані на 90 відсотків. На км 214 – км 216+500 (м.Дубно) виконано дорожніх робіт на суму більше 24 мільйонів гривень.

На відрізку автодороги до Тараканівського форту проведено укладку асфальтобетону на 2,5 кілометрах та на 400 метрах встановлено бортовий камінь для пішохідних доріжок. Наразі роботи продовжуються.На відрізку автодороги Р-77 проведено заміну дорожнього полотна та укладено вирівнюючий шар асфальтобетону на 8,5 км дороги. Виконано дорожніх робіт на суму більше 12 мільйонів гривень. 
Разом з тим, на виконання заходів з покращення безпеки дорожнього руху, встановлено та замінено 684 дорожніх знаків, поновлено розмітку проїжджої частини на 62 кілометрах доріг, поздовжніх ліній на 114 км, 228 пішохідних переходів 4138км, встановлено та замінено 136 напрямних стовпчиків, відремонтовано бар’єрного огородження 4,5 км, вирубано порослі 76 км.

Для забезпечення видимості елементів облаштування доріг, технічних засобів регулювання та підтримання належного естетичного вигляду постійно проводяться роботи з обкошування узбіч та розподільчої смуги механізованим методом з використанням маніпуляторів на базі МТЗ та за допомогою мотокос. 
Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

Крім того, в період пожежної небезпеки просимо дотримуватись протипожежних правил, не викидати у смугах відведення доріг непогашені сірники, недопалки та легкозаймисті предмети, тощо.

Повідомляє Прес-служба САД у Рівненській області.

0
# Рівненщина # дороги # ремонт # «Рівненський облавтодор»
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі