Як працюватимуть банки Рівненщини на травневі свята?

Як працюватимуть банки Рівненщини на травневі свята?
0
Як працюватимуть банки Рівненщини на травневі свята?

ПриватБанк у період травневих свят буде обслуговувати клієнтів онлайн без перерв і вихідних. Як повідомили в банку, протягом усіх свят через онлайн-банк та мережу терміналів самообслуговування здійснюватимуться платежі приватних осіб і платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку.

На свята без перерв і вихідних працюватимуть Інтернет-банк Приват24 та мобільний додаток Privat24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозитний рахунок тощо. Також без вихідних працюють термінали самообслуговування та банкомати, адреси яких можна уточнити на сайті http://privatbank.ua/map.

Нагадуємо що, у Рівному 2 травня (четвер) та 3 травня (п’ятниця) - усі відділення ПриватБанку працюють за стандартним  робочим графіком.

8 травня (середа) - усі відділення ПриватБанку працюють за стандартним  робочим графіком. Режим роботи співробітників та відділень скорочується на 1 годину.

9 травня (четвер) - вихідний святковий день для усіх банківських відділень.

11 травня (субота) - відпрацювання за перенесення робочого дня з 30 квітня. Режим роботи співробітників та відділень скорочується на 1 годину. Відділення, для яких субота є робочим днем, працюють у стандартному режимі згідно встановленого графіку роботи.

Корпоративні клієнти ПривaтБанку, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою “Привaт24 для бізнесу”. Отримати доступ до рахунків можна і через мобільний додаток "Привaт24 для бізнесу".

Загалом на Рівненщині клієнти ПриватБанку можуть обслуговуватись у 53 відділеннях, 167 банкоматах та здійснювати операції у понад 345 терміналах самообслуговування. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

0
Наука і технології
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі