Як ремонтували дороги за різних президентів України, – опитування

Як ремонтували дороги за різних президентів України, – опитування
0
Як ремонтували дороги за різних президентів України, – опитування

Близько 76% українців помітили поліпшення стану доріг з початку року. При цьому, велика частина опитаних вважає ремонт доріг заслугою місцевої влади.

За даними опитування соціологічної групи Рейтинг, 41% українців вважає, що найбільше дороги ремонтували при президенті Зеленському. Про це йдеться на сайті Соціологічної групи.

Ще 15% опитаних вважають, що це було за часів каденції президента Порошенко, 11% впевнені, що найактивніше дороги лагодили при Януковичі, а 8% – при Кучмі. Ще 3% українців впевнені, що дороги активно ремонтували при Ющенко, а 2% опитаних вважають, що це відбувалося за Кравчука. Ще 17% не змогли визначитися з цього питання.

При цьому, поліпшення стану доріг в перебігу цього року помітили 76% опитаних українців, а 23% респондентів дотримуються зворотної думки.

«Оцінюючи поліпшення стану доріг на різних рівнях, 67% опитаних помітили поліпшення на дорогах міжобласного сполучення, 63% – в своєму районі, 62% – в своєму населеному пункті», – йдеться в повідомленні групи Рейтинг.

Відзначається, що 46% респондентів приписують заслугу в цьому питанні місцевій владі, 29% – президенту, 3% вважають ремонт дорого заслугою прем'єр-міністра, а 2% – Верховної Ради.

«За останні три роки значно зросла кількість тих, хто вважає, що поліпшення доріг - заслуга президента. Якщо в 2017-2018 роках хороші дороги вважалися заслугою місцевої влади і прем'єра, то в 2020 – місцевої влади та президента », – свідчать результати дослідження.

При цьому, 56% опитаних вважають, що при Зеленський ремонтують доріг більше, ніж при Порошенко. Ще 13% опитаних впевнені в зворотному. 18% українців вважають, що будувалося однаково. Оцінюючи сферу будівництва соціальної інфраструктури, 27% вважають, що її більше будують при Зеленський, 27% – при обох, 17% – при Порошенко.

Нагадаємо, що недавно Укравтодор заявив про розірвання контракту з китайською держкомпанією , яка зобов'язана була реконструювати 22 км дороги на обході Житомира.

За матеріалами: Новое время

0
Економіка
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі