Як у Рівному створювали "Алею сакур"? (ФОТО)

Як у Рівному створювали
0
  • Як у Рівному створювали "Алею сакур"? (ФОТО)
  • Як у Рівному створювали "Алею сакур"? (ФОТО)

Сьогодні, співробітники Санофі в Україні озеленили територію Рівненської центральної міської лікарні, висадивши алею сакур разом із лікарями та журналістами.

Ця «зелена» ініціатива компанії стала продовженням спортивної: «Дерево – за кожен кілометр» – з таким гаслом співробітники Санофі виходили на стартбігового марафону Wizz Air Kyiv City Marathon початку жовтня та зобов’язалися висадити сотні дерев на території лікарень по всій Україні.

 «Метою Санофі є різнобічна підтримка людей на їхньому шляху до здорового життя. Ми завжди шукаємо способи дати пацієнтам більше, ніж ефективне лікування. Саме це мотивувало команду Санофі пробігти разом якомога більше кілометрів, адже така проста ідея, як посадити дерево за кожен кілометр, втілиться у покращення умов для тисяч пацієнтів по всій Україні, які перебувають у лікарнях», –зазначив директор компанії Гієм Граньє.

 «Завдяки співробітникам Санофібіля Центральної міської лікарні у Рівному з’явилася алея сакур, яка естетично збагатить ландшафт.Менібулодуже приємно самому долучитися до події. Також я радий, що адміністрація, співробітники лікарні таУправління охорони здоров’ям. Рівне приєдналися до озеленення території лікувального закладу, зробивши наше місто більш дружнім до людей і пацієнтів.»– зауваживЗаступник головного лікаря Центральної міської лікарні Рівного по господарській частині Ігор Шаров.

 Дерева очищують повітря від вуглекислого газу, захищають від шуму, а зелений колір заряджає пацієнтів позитивними емоціями та знімає біль, як свідчать дані дослідження, проведеного у Великій Британії.

Співробітники Санофі  регулярно долучаються як волонтери до спортивних та благодійних заходів з метою популяризації здорового способу життя всередині компанії та поза її межами. Зокрема, Санофі в Україні постійно підтримує та втілює екологічні ініціативи, покликані зберегти природні ресурси та мінімізувати екологічний слід від своєї діяльності.

 

 

0
Суспільство # Рівне # озеленення # Wizz Air Kyiv City Marathon # Сакура # Санофі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі