Як вибрати підхожу валізу

Як вибрати підхожу валізу
0
Як вибрати підхожу валізу

Все більше країн світу відкривають свої кордони, тож експерти прогнозують: вже скоро туризм знову почне набирати обертів та невдовзі досягне обсягів, які були у доковідному світі. Отже, саме час планувати нові подорожі.

Аксесуар має бути якісним, зручним та містким Готуватися до мандрівок слід заздалегідь, аби в останню мить не бігати крамницями у пошуках необхідних речей. Насамперед варто придбати валізу — один із найважливіших аксесуарів, без якого годі й думати про подорожі.

Вибираючи валізу, пам’ятайте, що вона має бути якісною, зручною та місткою. Першокласний товар за розумною ціною можна купити в інтернет- магазині auchan.ua, перейшовши за посиланням https://auchan.ua/chemodany/.

На що звертати увагу при покупці валізи 

Як вибрати оптимальну валізу? Ось декілька порад майбутнім мандрівникам:

1. Валіза має бути адаптованою до умов, у яких ви подорожуватимете. Для авіаперельотів краще мати два такі аксесуари. Ідеться про невелику валізу місткістю до 20 кг з відповідними для ручної поклажі параметрами й великий чемодан. Останній точно знадобиться, коли вирушатимете у тривалу відпустку всією родиною. У «сімейний» чемодан без проблем помістяться всі необхідні речі та сувеніри з далеких країв.

2. Оптимально, якщо валізу буде виготовлено з полікарбонату. Це якісний, стійкий до ударів та пошкоджень матеріал. У полікарбонатному чемодані навіть крихкі предмети дістануться до місця призначення цілими та неушкодженими. Цупка тканина — теж хороший матеріал. Перевага виготовлених із нього валіз в тому, що в них часто є багато зовнішніх кишень, де зручно зберігати необхідні в поїздці речі.

3. Вибираючи валізу, звертайте увагу на якість фурнітури.Віддавайтеперевагу виробам відомих брендів (в ідеалі — з гарантією мінімум протягом року). Основні причини, через які валізи виходять з ладу, — зламані ручки та колеса, які виготовлені з дешевих матеріалів.

4. Не забувайте, що і колір виробу має значення. Доведено — яскраві валізи, приміром, жовті або червоні, рідше крадуть. Барвисті чемодани мають ще одну перевагу — їх добре видно на стрічці вивантаження в аеропорті.

5. Вибирайте валізу з підхожим типом конструкції. Зокрема, чемодани різняться кількістю коліс та якістю замків. Колеса нині — стандартний елемент дорожньої валізи, який значно полегшує перевезення багажу. Знаючи, що останній буде важким, краще вибрати виріб з чотирма колесами. Такий аксесуар стабільніший під час пересування і прослужить вам не один рік. Важливо також, що валізи з чотирма колесами маневрові. Якщо на чемодані є замок, то це не лише гарантуватиме збереження цінних речей, а й дозволить у майбутньому економити кошти, адже в аеропортах вам не доведеться запаковувати багаж у захисну плівку.

Мандруйте комфортно та безпечно!

На правах реклами

0
i-серфінг
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі