Як жителі Рівненщини знеславились перед гостями «Тараса Бульби»?

Як жителі Рівненщини знеславились перед гостями «Тараса Бульби»?
0
Як жителі Рівненщини знеславились перед гостями «Тараса Бульби»?

Про неприємні моменти організації рок-фестивалю описав інформаційний портал Дубного 03656.com.ua. Спілкуючись з Миколою Арсенюком про проблеми, які виникали в час організації фестивалю, з’ясували дуже прикрі явища. Виявляється, що одним з найскладніших питань було: куди розселити учасників фестивалю та людей, які брали участь в організації події. В Дубні з’ясовується не так просто знайти тимчасове помешкання. По-перше, мало готелів, а по-друге, підприємливі люди, які займаються здачею в оренду квартир у місті просто наживаються, при цьому не надаючи ніяких умов. Окрім всього, до гостей Дубна, які приїздять на фестиваль відносять настільки упереджено, що відмовляють надати в оренду житло.

Микола Арсенюк розповів: «Потрібно було розселити учасників фестивалю. А так як готелів в Дубні мало, то зв’язались з пані (назвалася Іриною), яка здає квартири щодобово. Місяць тому вона казала, що оренда квартири за добу буде коштувати 300 гривень, а коли дізналася, що це для гостей фестивалю, то підняла вартість оренди до 560 гривень за добу. Коли ж Ірині пояснили, що зорендуємо всі квартири, що має, то вона згодилася таки знизити вартість до 520 гривень за добу. Але ті квартири в такому жахливому здебільшого стані, що туди людей соромно поселяти. Уявіть собі, які враження про наше місто у гостей фестивалю, якщо у нас навіть житло нормальне за доступною ціною винайняти дуже складно, а то й неможливо?»


Представники від спонсора «Pepsi» були шоковані дубенськими житловими пропозиціями. Їм орендодавець (та ж пані Ірина) запропонувала квартиру з незавершеним ремонтом та будматеріалами в приміщенні. Ці ж гості фестивалю про це навіть написали в соцмережах: сфотографували її та опублікували світлини з текстом, мовляв, дивіться, які квартири у Дубні (європейському місті) по 560 гривень за добу здають. Там ще ремонт триває, будівельні матеріали розкидані, а вже гроші заробляють…

Також Микола Арсенюк навів ще один такий красномовний приклад: жінка, яка зазвичай здає кімнати в оренду студентам, не захотіла приймати на нічліг гостей рок-фестивалю попри запропоновану оплату.

А що казати про людей, які приїздять на фест з різних куточків України? Не всім же наметове містечко підходить. Приміром, у Львові чимало львів’ян охоче здають в оренду кімнати гостям міста, окрім всього, там достатньо хостелів, готелів тощо. В інших містах люди на час фестивалів мають ще й додаткову вигоду, бо не гребують можливістю прийняти заїжджих гостей та навіть підзаробити символічно.

У Дубні, за висновками головного організатора, люди поки що байдужі до фестивалю. А причина, скоріш за все в нерозумінні значення проведення такої події для міста, а зокрема розвитку його туристичного потенціалу, культурного поступу, економічних переваг.Будемо сподіватися, що дубенчани таки оцінять старання організаторів, зокрема цього року, зрозуміють всі переваги проведення фестивалю у Дубні, будуть більш доброзичливими до гостей, концепції фестивалю, проявлятимуть не байдужість, а – активність, зацікавлення, ініціативність. Бо ж заходів такого масштабу та рівня у місті, нажаль, більше не буває.

0
# Дубно # Рівненщина # Тарас Бульба # рок-фестиваль
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі