Якби рівненські політики знімались у голлівудському кіно [Афіші блокбастерів]

Якби рівненські політики знімались  у голлівудському кіно [Афіші блокбастерів]
1
Якби рівненські політики знімались  у голлівудському кіно [Афіші блокбастерів]

Рівненські політики вміють не тільки на сесіях чубитися. З кожним днем вони демонструють нові таланти. І не тільки на політичний ниві. Так на початку вересня частина депутатів спробували себе у ролі ведучих на місцевому телеканалі «Рівне 1». Ми вирішили подумати, що було б далі у розвитку телевізійних і кіношних талантів політиків. У яких фільмах вони могли б зіграти, які ролі спробувати, коли б не були заклопотані депутатської діяльністю.

 

 

Активність начальника міського управління культури Тараса Масименка у галузі розкопок та відкриття таємниць історії Рівного вражає. Він легко міг би посперечатися з Ніколасом Кейджем за роль у якійсь черговій частині фільмів "Скарб нації". Принаймні звикати до нової ролі довго не доведеться.

 

 

 Забудовників та депутатів Рівнеради Василя Немеша та Олександра Бабата знають у Рівному завдяки їхнім хмарочосам та історіям у які втрапляють самі депутати. 

 

 

Про роль Юрія та Ірини Луценків у створенні та відкритті памятника змальованого з Тараса Бульби у Дубно не писав тільки лінивий. Цікаво, щоб їм сказав персонаж Гололя, якби вони таки зустрілись у фільмі. Юрій та Ірина могли б зіграти Андрія та панночку.

 

 

Олексія Муляренка на посаді голови ОДА постійно звинувачували у не самостійності. Але як тільки він звільнив заступника - почались суди. Чим закінчиться історія - невідомо. Але нові частини точно будуть. Шкода, що на роль в шедевральному фільмі Олексій не підійде по віку. 

 

 

Багатьох здивувало як під час виборів до парламенту Олег Осуховський подався в свободівський батальйон "Січ", а місто заполонили білборди з Олегом у камуфляжі. Тим неменше це кар`єру політика врятувало - до парламенту він пройшов навідміну від партії "Свобода". 

 

 

Команда Василя Берташа, Анатолія Юхименка та Юрія Кічатого - щонайменше двічі керувала Рівнещиною. І принаймні публічно мала повагу, однак приналежність до Партії Регіонів та команди Віктора Януковича - шансів на політичну кар`єру їм не залишили. А могли б зараз на пенсії знятися у фільмі. 

 

 

Багато хто погодиться, що краще замість сесії дитячі мультики показувати. А депутати біля мікрофонів краще б озвучували мультяшних персонажів. 

 

 

Скоро зима, а потім весна і чимало рівненських водіїв відчують себе учасниками масовки постапокаліптичного бойовика про перегони. І у нас уже є канидати на головні ролі у цьому блокбастері. 

 

 

В продовження дорожньої теми - міський голова Рівного вже багато місяців грає головну роль у драматичній історії з розміткою. Машини бються, люди трамуються - а вирішення проблеми немає. Можливо з роллю в однойменному історичному фільмі Володимир Євгенович впорався би краще. Там же тільки якась нещасна шифрувальна машина. 

 

 

Мало не півроку ми спостерігали за драматичним трилером з фракцію "Громадський контроль". Було все - навіть публічні взаємні звинуваченння у продажності. Тільки відповідей ми так і не почули. На всі питання. Як і відповіді на питання скільки коштує депутат. 

1
Політика Таблоїд # Політика # кіно # гумор
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі