"Політичні перебіжчики": Які партії раніше представляли кандидати в нардепи в Рівненській області?

0
"Політичні перебіжчики": Які партії раніше представляли кандидати в нардепи в Рівненській області?

Проаналізував з відкритих джерел історичну партійну приналежність усіх кандидатів, які балотуються до Верховної Ради України в Рівненській області. До уваги брав, перш за все, балотування кандидатів на попередніх виборах (якщо вони були).

Загалом у Рівненській області зареєстровано 62 кандидатів. З них 35 висунуті політичними партіями і 27 – самовисуванці.

ОВО 152:

Бляшин Микола Степанович – офіційно йде самовисуванцем, за спільної публічної підтримки «Сили людей», «Голосу» та «Самопомочі». Є членом Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ». У Рівненській міській раді є депутатом фракції «Об’єднання «САМОПОМІЧ». У 2014 році балотувався у цьому ж окрузі самовисуванцем.

Євтушенко Святослав Ігорович – офіційно йде самовисуванцем. Є членом Партії «Народний Рух України». В Рівненській міській раді є депутатом фракції «Громадський контроль». У 2014 році балотувався у цьому ж окрузі самовисуванцем.

Кириллов Михайло Михайлович – офіційно йде самовисуванцем. Є депутатом Рівненської обласної ради поточного скликання. Обраний по виборчому округу №37 від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Але потім вийшов з фракції БПП. Також був депутатом Рівненської обласної ради VI скликання. Тоді був обраний у багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «Фронт змін».

Коваль Роман Ярославович – офіційно йде самовисуванцем. У 2014 році балотувався до Верховної Ради у цьому ж окрузі від Політичної партії «ПРАВИЙ СЕКТОР». У 2012 році – від УНП.

Ковальчук Олександр Володимирович – офіційно йде від політичної партії «СЛУГА НАРОДУ. Раніше балотувався від БПП.

Коршунова Людмила Сергіївна – офіційно йде від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». В 1998 і 2002 роках балотувалася до Рівненської міської ради від Партії зелених України.

Курсик Олександр Васильович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». В 2010 і 2015 роках був обраний депутатом Рівненської міської ради, представляє фракцію ВО «Батьківщина». В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

Левчик Руслан Васильович – офіційно йде від політичної партії «РАЗОМ СИЛА». В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

Марков Роман Сергійович – офіційно йде від політичної партії «СИЛА І ЧЕСТЬ», член цієї партії. В офіційній причетності до інших партій не був помічений.

Муляренко Олексій Віталійович – офіційно йде самовисуванцем, але за підтримки «Європейської солідарності». В Рівненській міській раді є депутатом фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність». У 2014 році балотувався в ОВО 153 від партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА».

Ніколайчук Микола Віталійович – офіційно йде від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ». В 2014 році балотувався до Верховної Ради за списком Опозиційного блоку.

Осуховський Олег Іванович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Є чинним народним депутатом України від цього ж округу. У 2014 році балотувався теж від ВО «Свобода». У 2012 році був також обраний нардепом від цього округу і від цієї ж політсили. В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

Стасюк Роман Павлович – офіційно йде від політичної партії «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА». Є депутатом Рівненської міської ради від цієї ж партії. В 2014 році також балотувався до ВРУ від цієї ж партії.

ОВО 153:

Валявка Володимир Ярославович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», член партії. Є депутатом Рівненської обласної та міської рад від цієї ж політсили. В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

Вознюк Юрій Володимирович – офіційно йде самовисуванцем. Є чинним народним депутатом України від цього ж округу. У 2014 році балотувався від Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ». У 2012 році був також обраний нардепом від цього округу. Тоді балотувався від Об’єднаної опозиції «Батьківщина». У 2010 році балотувався до Рівненської міської ради 6-го скликання від партії «Фронт змін».

Дутко Павло Юрійович – офіційно йде від політичної партії «Сила Людей», член партії. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Іванісов Роман Валерійович – офіційно йде від політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». В 2010 році був обраний депутатом Рівненської обласної ради за списком ВО «Батьківщина». У 2015 році балотувався до Рівненської обласної ради як мажоритарник від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Івойлова Алла Антонівна – офіційно йде самовисуванкою, хоча є членом політичної партії «Партія регіонів». В 2012 році балотувалася до Верховної Ради за списком цієї ж політсили.

Козаков Євген Юрійович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Мітюхін Андрій Вікторович – офіційно йде від політичної партії «СИЛА І ЧЕСТЬ». У 1998 і 2002 році балотувався до Рівненської міської ради від Української національної асамблеї (УНА). В 2002 і 2006 – до Верховної Ради за списком цієї ж політсили. В 2014 році балотувався в цьому ж окрузі від політичної партії «Воля». В 2015 році балотувався до Рівненської обласної ради від Європейської партії України.

Нікітюк Павло Михайлович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Ундір Віталій Олександрович – офіційно йде від політичної партії «Європейська Солідарність». В офіційній причетності до інших партій не був помічений.

Хорев Максим Валерійович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Щербачук Віктор Миколайович – офіційно йде самовисуванцем, хоча є членом Селянської партії України.

ОВО 154:

Аліксійчук Олександр - офіційно йде від партії «Слуга народу». Раніше був членом команди «Самопоміч».

Бернацський Олег Васильович – офіційно йде від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ». В 2014 році він (Бернацький Олег Васильович) змінив прізвище на Ляшко (Олег Васильович) і балотувався до ВРУ в цьому ж окрузі як самовисуванець.

Дехтярчук Олександр Володимирович – офіційно йде самовисуванцем. Є чинним народним депутатом України від цього ж округу. У 2014 році балотувався від партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА».

Женевський Сергій Юрійович – офіційно йде від політичної партії «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА». Є депутатом Рівненської обласної ради поточного скликання. Обраний по виборчому округу №13 від РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА.

Ковальчук Володимир Олександрович – офіційно йде самовисуванцем. У 2014 році був під №50 у списку РПЛ. У 2015 році був обраний депутатом Рівненської обласної ради як кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка. Восени 2018 року Володимира Ковальчука було позбавлено мандата за народною ініціативою, яку ініціювала Радикальна партія, фракцію якої він покинув. 18 червня 2019 року Рівненський окружний адміністративний суду задовольнив позов Володимира Ковальчука і скасував рішення про позбавлення мандата депутата облради.

Луценко Ігор Вікторович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Є чинним народним депутатом України, обраний за списком ВО «Батьківщина». В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

Мартинюк Лідія Андріївна – офіційно йде від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». В 2019 на президентських виборах була довіреною особою Олександра Вілкула. В офіційній причетності до інших партій не була помічена.

Поровський Микола Іванович – офіційно йде від Республіканської Християнської партії. В 2012 році балотувався до ВРУ самовисуванцем, в 2007 – за списком Виборчого блоку Людмили Супрун - Український Регіональний Актив (УРА). Народний депутат України 1, 2 та 4 скликань (2002 рік – за списком Блоку «Наша Україна»).

Сухляк Владислав Олегович – офіційно йде самовисуванцем. Є депутатом Рівненської обласної ради поточного скликання. Обраний по виборчому округу №19 від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ «БАТЬКІВЩИНА».

Ткачук Володимир Петрович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», член партії. В офіційній причетності до інших партій не був помічений.

Щупко Олег Володимирович – офіційно йде від політичної партії «СИЛА І ЧЕСТЬ», член цієї партії. В офіційній причетності до інших партій не був помічений.

ОВО 155:

Білик Юрій Романович – офіційно йде від політичної партії «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА». Є депутатом Рівненської обласної ради поточного скликання. Обраний по виборчому округу №5 від РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА.

Бура Олена Вікторівна – офіційно йде самовисуванкою. В офіційній причетності до політичних партій не була помічена.

Войціцька Вікторія Михайлівна – офіційно йде від ПП «Голос». Є чинним народним депутатом України, член депутатської фракції Політичної партії «Об'єднання «САМОПОМІЧ». Обрана по загальнодержавному багатомандатному округу за списком Політичної партії «Об'єднання «САМОПОМІЧ».

Жуковський Адам Адамович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Задорожний Олександр Григорович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», член партії. Заступник голови Дубровицької районної ради. В офіційній причетності до інших партій не був помічений.

Кирикович Лариса Миколаївна – офіційно йде самовисуванкою. В офіційній причетності до політичних партій не була помічена.

Кирилюк Валентин Володимирович – офіційно йде самовисуванцем, але є членом ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОСНОВА». У 2012 році балотувався до ВРУ в ОВО 152 теж самовисуванцем.

Лозян Олексій Михайлович – офіційно йде від Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ». В 2015 році балотувався до Рівненської обласної ради від Опозиційного блоку.

М’ялик Віктор Ничипорович – офіційно йде самовисуванцем. У 2014 році балотувався до ВРУ в цьому окрузі теж самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Рашовський Володимир Володимирович – офіційно йде від політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Станкевич Віталій Геннадійович – офіційно йде від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». В 2002 році балотувався до Рівненської міської ради 4-го скликання від СДПУ. В 2006 році балотувався до Верховної Ради за списком Блоку політичних партій «Опозиційний блок «Не так!».

Яніцький Василь Петрович – офіційно йде самовисуванцем. Є чинним народним депутатом України від цього ж округу. У 2014 році балотувався від партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА». У 2012 році балотувався до ВРУ в цьому окрузі теж самовисуванцем.

ОВО 156:

Васильєв Олександр Анатолійович – офіційно йде від політичної партії «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА». Є депутатом Рівненської обласної ради поточного скликання, член Фракції Радикальної партії Олега Ляшка. В 2014 році балотувався до ВРУ від цієї ж політсили.

Гаврилюк Ігор Євгенійович – офіційно йде від політичної партії «РАЗОМ СИЛА», член цієї політсили. В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

Гречко Тарас Володимирович – офіційно йде самовисуванцем, але є членом ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ГРОМАДСЬКО-ПОЛІТИЧНИЙ РУХ ВАЛЕНТИНА НАЛИВАЙЧЕНКА «СПРАВЕДЛИВІСТЬ».

Данильчук Максим Миколайович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Данильчук Олександр Юрійович – офіційно йде самовисуванцем. Є чинним головою Рівненської обласної ради (обраний 15 лютого 2018). В 2015 році до Рівненської обласної ради був обраний по виборчому округу №1 від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». У 2014 році балотувався по цьому ж округу до ВРУ від партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА». У 2012 році балотувався до ВРУ в цьому окрузі теж самовисуванцем.

Кльоп Василь Федорович – офіційно йде самовисуванцем. Є чинним депутатом Рівненської обласної ради. Обраний по виборчому округу №27 від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «КОНКРЕТНИХ СПРАВ».

Кузнюк Юрій Богданович – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», член партії. Заступник голови Костопільської районної ради. Балотувався від цієї ж політсили. Також балотувався в 2012 році до Верховної Ради за списком ВО «Свобода» і в 2015 році до Рівненської обласної ради від цієї ж партії. В офіційній причетності до інших партій не був помічений.

Лаврущенко Сергій Олександрович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Литвиненко Сергій Анатолійович – офіційно йде від політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Павловська Ксенія Сергіївна – офіційно йде від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Є депутатом Рівненської обласної ради поточного скликання. Обрана по виборчому округу №42 від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ «БАТЬКІВЩИНА». У 2014 році балотувалася до ВРУ в цьому окрузі, але як самовисуванка.

Пехотін Андрій Васильович – офіційно йде від політичної партії «ГОЛОС». В офіційній причетності до інших політичних партій не був помічений.

Рудковський Анатолій Анатолійович – офіційно йде від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ». Є депутатом Сарненської районної ради. Був обраний від Сарненської районної організації політичної партії Всеукраїнського об'єднання «БАТЬКІВЩИНА».

Тупальський Сергій Васильович – офіційно йде самовисуванцем. В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

Хоменко Юрій Володимирович – офіційно йде від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК». В офіційній причетності до політичних партій не був помічений.

0
Найцікавіші матеріали
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі