Які перешкоди влаштував рівнянам начальник міськрайонного управління ГУДСНС ?

Які перешкоди влаштував рівнянам начальник міськрайонного управління ГУДСНС ?
0
  • Які перешкоди влаштував рівнянам начальник міськрайонного управління ГУДСНС ?
  • Які перешкоди влаштував рівнянам начальник міськрайонного управління ГУДСНС ?

Сьогодні о 14:00 в Рівненському МБК відбулась презентація проекту Start Trek "Виклик міста". Це своєрідна альтернатива перегонам, які традиційно проводяться у Нью-Йорку і відомі як New York City Challenge Race. Змагання відбудуться 27 серпня в честь святкування Дня міста. Детальніше про запланований захід розповіли організатори та низка відомих людей Рівного.

Олег Нечидюк, комерційний директор ТОВ "Радіо Трек", розповідає про завдання учасників забігу - подолати певну дистанцію вздовж міста (3,1 км) і найголовніше - отримувати від цього "кайф". Реєстрація та старт розпочнеться біля стадіону "Авангард". Перешкоди, які під силу навіть не підготовленій фізично людині, розтягнуться по вулиці Соборній і закінчаться в парку. "Унікальність цієї події в тому, що все має відбуватись достатньо швидко і не викликатиме ніякого дискомфорту для логістичної частини міста", - запевняє п. Олег.

Щодо перепон, то їх допомагав організовувати Олександр Петров, керівник мережі мотузкових парків "Тарзан". Презентує назви кількох перешкод:"Дорога до Безвізу", "Чорна вдова", "Небо в клітинку", "Поліція дає добро", "Душ Шарко".

"Кожен учасник має зробити внесок в сумі 100 гривень, всі ці кошти ідуть в призовий фонд. Ми маємо надію, що участь візьмуть більше, ніж 300 людей, а решту коштів виділимо для місцевого режисера, щоб зняв невеличкий фільм про наше чудове місто. Якщо цих коштів не вистачатиме, то будемо шукати спонсора", - розповідає Олександр Аполлонович. Також на заході будуть присутні 15 відеооператорів та 3 квадрокоптери. Також для кожного учасника будуть виготовлені номери, заохочуючі медальки, буде видана вода та проводена інструкція, розповів начальник управління у справах молоді та спорту Сергій Шевчук.

На презентації проекту були присутні Віктор Бабак, начальник Рівненського міськрайонного управління ГУДСНС України в Рівненській області та Сергій Мерчук, начальник управління патрульної поліції у м.Рівне. Віктор Ананійович признався, що не міг лишитись осторонь такої події і підготува від свого управління 2 перешкоди, зокрема "Душ Шарко". А ще хлопці із його структури будуть брати участь у перегонах. "Все буде видовищно і цікаво. Всім сподобається", - переконаний пан Віктор. 

"Родзинка цього заходу, цього Дня міста в тому, що патрульна поліція діятиме не лише як орган охорони громадського порядку і перекриватиме деякі вулиці, а й буде залучена в якості одного з етапів перешкод  "Поліція дає добро". Також ми безпосередньо візьмемо участь у перегонах і це круто, адже я недавно повернувся із США, де в Х'юстоні побував на подібному заході", - розповідає головний патрульний Рівного.

"Призи будуть хороші, такі, що потрібні в житті", - говорить міський голова Володимир Хомко. А ще він впевнений, що цей новий для нас захід може стати хорошою традицією. Галина Кульчинська, заступник міського голови нагадує, що це не виключно спортивний захід, а й святкове дійство, на яке ми запрошуємо всіх бажаючих.

Нехай дух суперництва не буде дужчим за любов до рідного міста.

 

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі