Які плани на Рівненщину в Агенції регіонального розвитку?

Які плани на Рівненщину в Агенції регіонального розвитку?
0
Які плани на Рівненщину в Агенції регіонального розвитку?

Першого червня відбулося засідання Наглядової ради нещодавно створеної установи «Агенція регіонального розвитку Рівненської області». Члени Наглядової ради розглянули низку питань щодо подальшої діяльності Агенції.

Зокрема,  було укладено контракт з директором АРР Олександром Процюком на найближчі три роки – до 31 травня 2021 року. Наглядова рада затвердила для АРР штатний розпис на 2018 рік та витрати на забезпечення діяльності Агенції. Зокрема, заробітну плату директора у розмірі 8 тис.грн. посадового окладу на місяць. Загалом адміністративні витрати на забезпечення діяльності АРР затвердили у розмірі 14 тис.760 грн. на місяць. В цю суму, окрім оплати праці, включені видатки на відрядження, витрати на матеріали, обладнання та інвентар тощо.

Крім того, Наглядова рада затвердила План роботи Агенції регіонального розвитку на 2018 рік. Так планується, що АРР здійснюватиме адміністрування низки проектів. Зокрема, «Створення центру розвитку підприємництва», «Рівненського кластеру креативних індустрій», створення креативного HUBу. Крім того, планується проведення конференції «Туристика-2018».

Також в  АРР готові надавати консультації громадянам щодо написання різного роду проектів та у пошуку партнерів; організовувати та проводити зустрічі з представниками бізнесу; проводити навчання для підприємців з метою активізації підприємницької діяльності в регіоні; брати участь у програмах міжнародної технічної допомоги, співпрацювати з донорськими організаціями, щоби залучати додаткові кошти для фінансування програм і проектів.

0
# Рівненщина # агенція регіонального розвитку
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі