Які слова хочуть чути чоловіки?

Які слова хочуть чути чоловіки?
0
Які слова хочуть чути чоловіки?

Те, що дівчата люблять вухами – незаперечний факт, але і хлопці теж не особливо опираються, коли їм говорять приємні слова.

Популярний сервіс онлайн-знайомств провів опитування серед чоловіків на предмет того, що б вони хотіли почути від дівчини в якості компліменту. І якщо більшість відповідей були досить передбачувані, то зустрічалися і досить оригінальні версії, на які теж варто звернути увагу дівчатам.

Читай, про що хочуть чути чоловіки:

1. Компліменти стилю

Так, є категорія чоловіків, у яких в гардеробі п’ять однотонних сорочок і п’ять футболок (теж однотонних). Але є і такі, хто витрачає на свій зовнішній вигляд не менше часу і грошей, ніж жінки. Такий чоловік буде радий почути, як йому йде нова сорочка.

2. Компліменти тілу

Чоловіки, які стежать за своєю фігурою і регулярно відвідують спортзал, тануть від компліментів, адресованих кубикам пресу або сильним рукам. До того ж, складно тримати язик за зубами, коли перед тобою стоїть справжній Аполлон.

3. Комплімент мужності

Чоловікові подобається розуміти, що дівчина під його захистом відчуває себе в цілковитій безпеці. І якщо комплімент новим кросівкам може прозвучати смішно, то слова: “Мені з тобою так спокійно” не залишать байдужим жодного чоловіка.

4. Компліменти інтелекту

Красиве тіло і дорога сорочка ніщо в порівнянні з яскравим інтелектом і відмінним почуттям гумору, тому хлопцям завжди приємно, коли дівчата роблять компліменти їх мізкам.

5. Компліменти запаху

Що може бути прекрасніше чоловіка, який, проходячи повз, залишає за собою приємний шлейф, за яким хочеться йти з закритими очима? Запах – саме його ми підсвідомо відчуваємо під час знайомства з людиною, і саме він визначає, наскільки ми підходимо один одному. Якщо від твого чоловіка добре пахне – скажи йому про це. Якщо погано – теж скажи.

6. Компліменти красеню

Не всі чоловіки хотіли б чути компліменти своєму обличчю, але все ж деякі дуже навіть радіють, коли жінки говорять їм щось подібне. Найбільше чоловіків захоплюють компліменти очам, а це значить, що видатний ніс годі й хвалити,- повідомляє osoblyva.com

 

0
# чоловіки # компліменти # задоволення
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі