«Якісно та безпечно»: переваги дитячого центру розвитку «Baby Club”

«Якісно та безпечно»: переваги дитячого центру розвитку «Baby Club”
0
«Якісно та безпечно»: переваги дитячого центру розвитку «Baby Club”

Понад шістнадцять цікавих та розвиваючих секцій пропонує центр дитячого розвитку “Baby Club” у Рівному, який працює на базі дитячого садочку BabyLand.

Унікальний, оснащений всіма необхідними елементами для комфортного навчання та для цікавих й безпечних розваг. “Baby Club”- це саме той випадок коли діти залюбки хочуть відвідувати гуртки та займатися з педагогами, запевняє керівник центру дитячого розвитку Олена Лебедюк.

 

“Дитина отримує позитивні емоції, всебічний розвиток, знання та нових друзів. З малюками працюють лише професіонали своєї справи. Уся наша робота для дітей не лише якісна, а й з любов'ю”,- розповідає пані Олена.

Також у “Baby Club” батьки зможуть знайти для своєї дитина саме ту, необхідну секцію чи заняття. А саме:

-Логопед;
-Сучасні танці;
-Східні танці;
-Психолог;
-Шахи;
-Уроки англійської мови;
-Lego-студія (легоконструювання);
-Підготовка до школи;
-Карате;
-Футбол;
-Художня група;
-Соляна кімната;
-Творча студія;
-Інтелектуальна секція для найменших “Бейбі Ейнштейн”;

Кожне заняття проходить у яскравій та динамічній подачі викладачем. Тут запевняють, після відвідування центру у дітей лишаються лише яскраві емоції.



Однією з родзинок дитячого центру є соляна кімната. Про її корисні властивості годі й розповідати. Адже, час проведений у такій кімнаті допомагає лікувати усі хвороби, пов'язані з дихальними шляхами: гайморит, синусит, хронічний бронхіт, ослаблений організм після пневмонії. Такі сеанси добре укріплюють не тільки дихальну, але й нервову систему. Також соляна кімната допомагає лікувати алергічні дерматити.

У “Baby Club” батьки зможуть отримати для своїх дітей цілковито всебічний розвиток, запевняє керівник дитячого центру Олена Лебедюк.

“Діти матимуть розвиток мовлення, розвиток логічного мислення, розвиток критичного мислення, фізичний розвиток і не тільки. Ми гарантуємо, що у нашому центрі батьки бачать реальний результат від відвідувань занять їхніх дітей”


Для пані Катерини та її дочки найбільше імпонує напрямок хореографії у дитячому центрі. Мовляв, дитина туди як на свято.

“Кожного разу чекає коли нарешті у неї буде заняття з східних танців. Завжди на урок з задоволенням, а додому прийде сповнена емоцій і демонструє мені з чоловіком усе, що нового навчилася за цей раз. Та і педагогом своїм доця теж задоволена. Каже, дуже чуйна та хороша. А відвідуємо дитячий центр майже рік. То ж ми з чоловіком раді, що маємо змогу надати дитині дійсно найкращий розвиток”,- розповідає пані Катерина.


А от молодій матусі Ірині найбільш важливо не тільки якісно надані послуги, а й безпека маляти. Жінка запевняє, саме “Baby Club” став для неї в цьому найкращим.

“Я відправляю дитину на заняття і не переймаюся що та буде без нагляду. В сучасному світі не те що за дітей боїшся, зараз страшно й дорослому по вулиці ходити. Тож безпека перш за все. У “Baby Club” весь час ведеться відеоспостереження, територія повністю закрита від чужих людей. Також усіма необхідними карантинними заходами тут не нехтують”,- розповідає Ірина.

Якісно, безпечно й близько біля дому- такі переваги дитячого центру “Baby Club” назвала Пані Світлана, мама 10-річної доньки.

"Моя дитина дуже любить відвідувати "Бейбі Клаб”, тим паче нам з дому маршруткою їхати 10 хвилин. Ми відвідуємо декілька занять: бальні танці, малювання та дуже любимо соляну кімнату. Діанка вже знайшла тут собі друзів тому ходити вдвічі веселіше",- розповіла жінка.

Ба більше, щосуботи у центрі для дітей проводять цікаві фізико-хімічні експерименти. Малята мають змогу побачити дію хімічних та фізичних законів на власні очі. Усе що потрібно це попередньо записати свою дитину у відповідну групу.

Будь яке маля може стати частиною центру “Baby Club”. Варто лише зателефонувати до центру та обрати бажану секцію. Для цього не обов'язково бути записаним до садочку “Baby Land”. Знаходиться центр розвитку дитини за адресою Чорновола 91-Х.

0
Суспільство # Рівне # бейбіленд # бейбіклаб # гуртки # заняття
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі