Яна Матвійчук: як створити краще івент агентство і зібрати в команду експертів івент індустрії

Яна Матвійчук: як створити краще івент агентство і зібрати в команду експертів івент індустрії
0
Яна Матвійчук: як створити краще івент агентство і зібрати в команду експертів івент індустрії

Представляємо пані Яну Матвійчук, відому бізнес леді, власницю компанії ARENA CS та популярну ведучу. ЇЇ історія про те, як створити  багатомільйонний бізнес маючи на руках лише 300 $, можно було б назвати казкою, якби за нею не стояло 14 років наполегливої та кропіткої праці. На сьогодні Яною та її компанією реалізовано понад 7000 заходів. Своїм головним призначенням Яна Матвійчук визначає можливість допомагати українцям створювати та розвивати власний бізнес в Україні. Яна Матвійчук ведеyoutube канал Бізнес Арена, в рамках програми бізнес та економіка. Цього року сталась важлива знакова подія: Міжнародний журнал WOMAN в 2018 році включив Яну Матвійчук в рейтинг найбільш впливових жінок України в номінації «Великий бізнес – велика особистість».

Яна Матвійчук: ARENA CS знають не тільки в Україні

Основний напрямок бізнес діяльності Яни Матвійчук –event агентство ARENA CS. Заснована компанія в 2004 році, географія надання послуг – Україна, Білорусь, Казахстан, Західна Європа та Азія. За час існування компанія виросла в лідера івент сфери. Більш як 90% замовників лишають схвальний відгук про event агентство і надалі співпрацюють з компанією на протязі багатьох років.. ARENA CS має автотранспортний парк та гарно оснащену матеріально-технічну базу, яка вважається однією з кращих на ринку МICЕ-послуг нашої країни. Завдяки цьому, організація заходів відбувається на самому високому рівні та вкрай оперативно. Якість послуг ARENA CS підтверджується такими нагородами:

     - Переможець в номінації «Найкраща конференція» Національний рейтинг «EventAwards 2016»;

     - Національний рейтинг якості товарів і послуг «Зірка якості» Краща компанія 2016;

     - UkrainianEventAwards Краща конференція – 1-е місце з заходом: CivilSocietyDevelopmentForum 2015        для ИСАР Єднання;

     - Найкращий захід для дітей – 2-е місце з заходом: День захисту дітей 2015 «WordsTalk» UNICEF;

     - Компанія року 2012 «Ліга кращих»;

     - Переможець в національному рейтингу «Eventарізація 2013»;

     - Переможець в номінації "кращий сценарій" Національний рейтинг «EventAwards 2014»

     - 1 місце – кращий креативний захід UkrainianEventAwards 2014 рік.

Яна Матвійчук: в нашій команді найкращі експерти івент індустрії

Сьогоднішній успіх івент агенції ARENA CS – це повністю заслуга її команди, яка створювалася роками і невпинно вдосконалюється та розвивається кожного дня. Що зробити для того, щоб колектив складався з зірок івент ринку і як допомогти їм реалізуватися на повну? Компанія – це команда і,навпаки, команда – це і є компанія. Проте, злагоджена і професійна команда, сама по собі не створиться. Для цього потрібен гарний лідер, правильна мотивація і спільний напрямок руху. У бізнесі ця функцію покладена на корпоративну культуру компанії: структура команди, цінності та місія компанії. Всі разом і визначають  найголовніший секрет створення зоряної команди, тобто секрет створення лідера індустрії серед івент агентств Київ і України.

«Наявність цінностей говорить про вашу стабільність» - Яна Матвійчук

«Будь вільним – дій. Будь відповідальним – систематизуй. Будь результативним – кайфуй. Будь креативним – створюй».

 

На цих цінностях, як трьох китах, міцно тримається компанія. Саме на цінностях будуються усі  процеси: взаємодія з клієнтами, умови роботи співробітників, комунікація всередині команди. При цьому, не кожен працівник може усвідомлювати всі цінності корпоративної культури, але він точно знаходиться під їх безпосереднім впливом і дією.

«Будь вільним – дій»

Свобода на робочому місці? Що може бути краще! Всі люди прагнуть до свободи, але не всі вміють нею правильно користуватися, бо свобода тісно пов'язана з відповідальністю. Будь вільним, працюй без строгого робочого графіка та тотального контроля керівництва – саме так будується робота в event компанії ARENA CS. Кожен член команди має повну свободу дій та приймає рішення самостійно.

«Будь відповідальним – систематизуй»

За отриману свободу, як і за все в нашому світі, потрібно платити, в даному випадку, відповідальністю. Друга цінність компанії «Будь відповідальним – систематизуй». Івент агенція ARENA CS використовує розроблену систему функціональних обов'язків та рівнів  відповідальності для кожного окремого працівника. Помилка працівника може зашкодити репутації, успіху, стратегічним цілям замовника івенту. Тому помилятися не можна. Кожен захід, великий чи маленький, має проходити на найвищому рівні.

Наставництво

Звичайно, компанія має керівника та лідера. Для того він і керівник, що може дати пораду, направити у вірному напрямку, розповісти і пояснити. В ARENA CS впроваджена альтернатива тотальному керівництву – система наставництва. Кожен новий працівник з першого дня в івент агенції ARENA CS отримує наставника. Наставник всебічно підтримує нового члена команди, з метою передати досвід, пояснює принципи роботи, вчить будувати правильні взаємовідносини в колективі. Система наставництва допомагає керувати корпоративною культурою і передавати її один від одного.

Від відповідальності до «кайфу»

Добре виконана робота приносить велике задоволення. Івент менеджер обов'язково отримує справжній кайф від успішного результату проведеного івент заходу. Якщо робота в кайф, то вона буде виконуватись на всі 100%.

«Будь креативним – створюй»

Івент менеджмент – професія, яка дає можливість проявити свої творчі здібності. Четверта цінність компанії «Будь креативним –створюй». Саме креативність та творчий підхід допомагають вирішувати найскладніші завдання, знаходити нестандартні рішення в патових ситуаціях, генерувати нові ідеї та дивувати замовників. Клієнти, проведенням заходів прагнуть вирішити якісь свої завдання і отримати бажану мету. Саме тому творчий підхід – запорука успіху.

Місія ARENA CS

Цінності – це опори, на яких тримається команда, а місія – це напрямок руху. Призначення event агентства ARENA CS: «Розвивати бізнес України, щоб бути в центрі уваги на глобальній Арені». Креативне івент агентство ARENA CS має різних клієнтів, серед них відомі особистості, підприємці, інвестори, політики, громадські лідери, закордонні гості. Тому кожен захід має бути проведений на найвищому рівні, адже на кону репутація не тільки компанії, а й цілої країни. Поєднана спільною місією та метою команда АРЕНА КС усвідомлює відповідальність за свій труд і результат. Таким чином, весь робочий процес набуває змісту та наповнюється сенсом.

Від цінностей до делегування

Івент агенція ARENA CS має лінійну структуру комунікації, це означає, що делегування в ній налагоджено на високому рівні. Українські реалії такі, що пошук професійних менеджерів середньої ланки досить проблематичний. Вміння грамотно делегувати та бути командним гравцем – це головні риси менеджера. ARENA CS практикує регулярне навчання цим важливим принципам.

 

Основу успішного делегування складає взаєморозуміння. Коли доручаєш співробітнику завдання, потрібно уточнити як вас зрозуміли. Якщо виконавець допустить помилку, то провина впаде на того, хто поставив задачу. Бо він невірно пояснив, не уточнив, не доніс і не перевірив, як його зрозуміли.  Правильність делегування впливає на роботу в команді і кінцевий результат. Чим якісніше поставлена та пояснена ​​задача, тим простіше і зрозуміліше працювати в команді. Процес делегування в ARENA CS спрощується використанням CRM системи, яка має функцію постановки завдань.

Поєднується команда в першу чергу, спільною метою, але досягнення цієї мети складається з цілої структури завдань і процесів. Саме тут і проявляється корпоративна культура. Автономність кожного гравця є важливою складовою успішного досягнення поставленої цілі.

Наступною важливою складовою при організації заходів виступає правило невтручання: «не втручайся в чужу зону, відповідай виключно за свою ділянку роботи і слідкуй, щоб виконана вона була на всі 100%». Рішення проблем відбувається шляхом обговорення, на якому кожен висловить власну думку й почує інших. Хаотичне та галасливе вирішення питання неприйнятне.

Головне правило, якому слідують в команді ARENA CS при побудові взаємовідносин, - довіряти всім і кожному з сусидів по команді на повну. Робота вимагає максимальної концентрації, автономної праці, забезпечення якісних "стиків" між зонами відповідальності всіх членів команди.

Таким чином, колектив ARENA CS – це повністю зоряна команда і експерти івент індустрії,  професійні менеджери проектів, які вміють керувати, правильно ставити завдання, самостійно приймати і передавати відповідальність. В ARENA CS –67 талановитих, професійних та енергійних співробітників!

Як мотивувати персонал і допомагати колегам бути продуктивними на своєму місці

ARENA CS невпинно розвиває HR бренд та працює над його удосконаленням. Основними носіями корпоративної культури в ARENA CS є директор Яна Матвійчук та HR директор Сніжана Сидорчук. Корпоративна культура івент агентства ARENA CS дає свободу, яка виступає одночасно мотиватором і, разом з тим, виконує функцію селекції.

Середній вік співробітників Event компанії ARENA CS складає 25 років, це  молоді, активні та амбітні хлопці та дівчата. Молода людина приходить в компанію і потрапляє під вплив цінностей корпоративної культури. Якщо цінності збігаються з поглядами, світоглядом і поведінкою нового члена, то команда автоматично, без вагань, приймає новенького до своїх лав, а налагоджена система навчання допомагає швидко набути професійних навичок. Якщо цінності нового співробітника не збігаються з цінностями компанії, то людина, в швидкий час, полишить компанію і звільнить місце іншим, більш підходящим працівникам.

Що ще ARENA CS робить для створення міцної команди

Івент агенція ARENA CS невпинно росте, розвивається і збільшується. Підбір персоналу відбувається регулярно, проводяться співбесіди і відбіркові тури для претендентів. Саме так ARENA CS шукає таланти. Знайти талант справа, хоч складна, але здійсненна, а ось  впровадити його в команду і утримати на місці значно важче. ARENA CS приділяє велику увагу початковому періоду. Кожен новий співробітник отримує наставника, проходить детально продуману і розписану у вигляді завдань в crm системі програму періоду адаптації, яка триває протягом двох тижнів.

 

Креативне івент агентство – це ціле життя всередині компанії. Почуватися членом великої родини дозволяє корпоративна онлайн група, яка  допомагає обмінюватися корисною інформацією, ділитися свіжими новинами та перемогами, корисними порадами  і так далі.

На початковому етапі професійна підтримка не закінчується, в івентагенстві практикується безперервний процес навчання. Бо розвиток – це рух, а рух – це навчання. Щотижня проводиться «креативний день», під час якого проводяться лекції та семінари, які ведуть самі Аренівці, під час них співробітники можуть дізнатися багато цікавого з життя івент сфери.

Проявом турботи та уваги до кожного працівника є чекпоінти. Саме ці зустрічі дозволяють співробітникам відчути свою значимість і результативність для компанії. Чекпоінт – індивідуальні зустрічі HR і керівника з кожним співробітником. Ці розмови потрібні для того, щоб дати зворотний зв'язок співробітнику і дізнатися, що хвилює співробітника, які проблеми існують. Також зустрічі дають можливість зрозуміти, що подобається працівнику в компанії, що не подобається.

Розвиток заради успіху – це невпинний процес. У ARENA CS є своя власна  бібліотека, яка дозволяє підвищувати професійних рівень та розвивати свій світогляд. Бібліотека постійно поповнюється новими екземплярами книг та новинками-бестселерами.

Найкращі співробітники мають додаткову мотивацію, яка представлена можливістю навчатися за кордоном. Майстерність отримується здобутими знаннями, а досвід здобувається в результаті дій.  Відрядження за кордон - одночасно і мотивація, і формування лояльності в колективі.

Поради успішних людей: будь ефективним керівником і будуй ефективний бізнес

Корпоративна культура і ефективність бізнесу – чи є зв`язок між ними? Створення компанії – процес складний, який не відбувається за один день. Та й шлях до успіху та визнання довготривалий. Шлях розвитку та зростання поступовий, його можно порівняти з періодом дорослішання людини. Для того, щоб компанія досягла успіху, її керівник зобов`язаний невпинно працювати над налагодження корпоративної культури. Якщо керівник не приділяє достатньої уваги цьому аспекту, то співробітники, мимоволі, створять власні неформальні правила. Що, в разі  настання складних ситуацій, призводить до краху.

Створенням корпоративної культури повинен займатись керівник, бо вона прямо впливає ефективність та розвиток компанії. Відсутність керівника навіть у великих компаніях, з чіткими регламентами роботи та автоматизованими бізнес процесами, призводить до втрати системи координат. Тому, ще одним з безпосередніх обов`язків керівника є підтримка курсу руху.

Яна Матвійчук визначає свої 8 простих способів контролювати свою ефективність кожен день:

1. На сам перед, вибирайте те, до чого лежить душа. Саме справа, до якої прагнули все життя й може принести успіх. Майже неможливо зробити успішним заняття, яке не цікавить.

2. У випадку, коли чуєте, що це неможливо, нездійсненно й нікому не під силу, то мерщій беріться за цю справу.

3. Маєте мету всього життя? На сам перед, робіть те, що наближує її досягнення.
4. При плануванні свого графіку часу, розприділяйте його за принципом 20/80.
5. Використання на практиці делегування значно полегшить життя, звільнить час для більш важливих та цікавих справ.

6. Вибирайте креативну роботу, одноманітну роботу передайте іншим.
7. Переймайте та використовуйте ваш успішний досвід з інших сфер бізнесу.
8. Зараз або ніколи: в першу чергу зробіть речі, які потрібно виконати просто зараз, без зволікання.

Яким повинен бути керівник?

Самої ефективності керівника  для досягнення успіху замало. Як говорить Яна Матвійчук, репутація має першочергове значення. Саме репутація, яка створюється протягом років, і приносить успіх. Сама репутація – це і безперервне навчання, і гнучкість, і лідерські якості, і прийняття правильних виважених рішень, і відповідальність, і обов'язковість, і системність і безліч інших важливих якостей.

Успішний керівник просто зобов'язаний дотримуватися цих 4-м правилами, вважає Яна Матвійчук:

- Керівник має бути наставником, допомагати та підтримувати своїх підлеглих. Тому він просто зобов'язаний відмовитись від власних егоїстичних нахилів.

- Важливо надавати допомогу так, щоб працівники не почувалися мало значущими та неуспішними.

- За потреби використовувати силу переконання і лестощі, але при цьому не перетинати межу.

- Діяти послідовно, притримуватись правил та сіяти корпоративні цінності.

Автоматизація бізнес-процесів забезпечить скачок вашого бізнесу на новий рівень

За три роки використання CRM та IRP системи івент агенція ARENA CS виросла більш чим в три рази. Система охоплює спілкування з замовниками, постановку завдань співробітникам, фінансовий облік, маркетингову стратегію і всю мережу  комунікації. Також варто наголосити, що CRM система незамінний інструмент побудови лінійної комунікації і розповсюдження корпоративної культури. Усна постановка задач, централізоване управління вже лишилися в минулому. Всі процеси і завдання фіксуються на електронних носіях, що так само полегшує  робочий процес, делегування і дозволяє фіксувати результати.

Зростання ефективності та підвищення продуктивності роботи компанії в цілому – це є головне завдання впровадження автоматизації. В результаті значно підвищується рівень якості та пришвидшується обслуговування замовників.
В цілому, CRM система представляє повну історію компанії та величезну базу інформації. Система дозволяє швидко проводити грунтовний аналіз та налаштовувати інструменти маркетингу. Підсумовуючи, можно впевнено сказати, що сучасний та успішний бізнес без CRM системи неможливий.

Яна Матвійчук: «Розвивайся, інакше скоро опинишся в аутсайдерах»

Яна Матвійчук в інтерв`ю одному з ведущих ЗМІ сказала: «Кожному бізнесу притаманна спільна риса: він не стоїть на місці і не лишається сталим, бізнес або зростає, або падає. Щоб власник не став перешкодою для власного бізнесу, він повинен безперервно розвиватися».

Життя – це безперервний рух, особливо в наш час. Швидкість його вимірюється швидкістю руху реактивного літака. Кожен день дарує нову інформацію та нові знання. Щодня світ бачить сотні нових книжок. Яна Матвійчук відмічає необхідність безперебійного навчання, бо сама встигла вивчити всі популярні в Україні книги по бізнесу. Найбільш успішні використала на практиці.

Отримані здобутки та визнання не змусили Яну зупинитись та насолоджуватись успіхом. Яна вирішила отримати освіту та пішла навчатись на денну форму навчання на курс EMBA, де протягом двох років освоювала нові науки. Одночасно з навчанням Яна Матвійчук започаткувала створення ютуб каналу Бізнес Арена. Відкриття каналу було продиктоване, насамперед, бажанням нести освітницьку місію та допомагати українцям створювати власний бізнес. Своєрідним викликом для Яни стала ціль опитати 100 респондентів з числа найбільш успішних вітчизняних бізнесменів.

Яна Матвійчук біографія: п'ять кроків до успіху

14-річний шлях компанії, з момента заснування до сьогоднішних позицій лідера – справа складна. Як саме розвивала компанію її власниця Яна Матвійчук? Пропонуємо увазі 5 аспектів успіху ARENA CS.

1. В один момент все змінюється. Рішучість, сміливість і трішечки авантюризма здатні за одну хвилину повністю перевернути життя. Поштовхом для розвитку в часи, коли event агентство було тільки засновано, стала одна ситуація, яку зараз можно назвати дарунком долі. Одна американська організація планувала провести міжнародний захід в Україні за участю понад 600 делегатів з усього світу. Враховуючи тогочасне положення ARENA CS, шанси на успіх були мінімальними. Проте, Яна Матвійчук не стала вагатися і вирішила використати шанс. Дівчина зателефонувала до головного офісу в США, але ніхто не відповів. Це Яну не знітило і вона виклала свою пропозицію на автовідповідач. Відчайдушний крок увінчався успіхом та перемогою в тендері. Варто зауважити, що Яна Матвійчук ARENA CS були єдиною компанією, що осмілились зателефонувала в центральний офіс, при цьому маючи чітку і зрозумілу пропозицію. Представники американської компанії гідно оцінили запропоновані фіксовані ціни на найближчі 2 роки підготовки, гарантію повного виконання всіх взятих зобов'язань, підтримку 24/7, розписану до дрібниці вартість.

2. Організація заходів: важлива постійність. Саме мрія, яку прагнеш реалізувати, дозволяє активно розпочинати новий день, саме мрія надає наснаги в найважчі моменти життя. Для Яни Матвійчук саме такою “рожевою” мрією було бажання поїхати на Сейшели і провести там стільки часу, скільки забажається. Думка про омріяний відпочинок стала тою рушійною силою, що допомагала Яні рухатись вперед, давала наснагу вирішувати великі та малі задачі.

3. Яна Матвійчук та її ефективна компанія. Event агенція ARENA CS – агенція свято, креативне івент агентство організатор заходів різного масштабу, компанія невпинно росла та розвивалась, але до перших місць в рейтингу лідерів івент агентства Київ і Україна, було ще далеко. Щоб лишити позаду конкурентів, треба було щось вирішувати.

 

Очевидно, що низька ефективність гальмує ріст. Повстало питання, як будувати ефективний бізнес? Який штат компанії насправді потрібний для успішної діяльності – двоє-троє людей чи більше 10? Потрібен великий офіс чи можна обійтися парою робочих місць? Вибрати дорогу реклама чи інші методи дадуть результат? Які засоби використати, щоб збільшити ефективність компанії?

Яна Матвійчук говорить:«Відсутність великого стартового капіталу при організації власної справи змусила  бути ефективним і , як показав час, це  було єдине вірне рішенням, яке в результаті привело до успіху!»,

В досягненні ефективності важливим рішенням було впровадження автоматизації бізнес процесів шляхом впровадження CRM системи,  яка дала гарні результати і за перший рік зростання компанії сягнуло в 2 рази.

Організація заходів, Eventагентство, конференц сервіс – прийнято вважати, що це все входить до переліку бізнес ідей з незначними грошовими вкладеннями. Проте, це думка поверхнева і не зовсім відповідає дійсності. Щоб швидко започаткувати ефективний і успішний бізнес, край необхідно мати великий капітал і досвідчений менеджмент, який буде залучати інновації.

4. Івент компанія без співробітників. Зростання компанії обов'язково приводить до значних змін. В якийсь момент Яна Матвійчук натрапила на опір та нерозуміння своїх співробітників, які відмовились рости і розвиватися. Кількість і обсяги замовлень невпинно зростали, а ефективність роботи лишалась на місці. Співробітники, які стояли біля заснування компанії ARENA CS і весь час лишались поруч, наполегливо працювати вже не хотіли, вважаючи, що вершина успіху вже подолана і тепер лишається тішитись результатами та отримати величезну зарплатню. Шукати засоби дії на цих членів команди часу не було, бо саме в той час десятки контрактів і замовлень чекали на виконання. Рішення було прийнято швидко. Яна Матвійчук звільнила 19 з 25 співробітників.

5. Нова команда: як не допустити старих помилок У компанії важливим аспектом роботи є сильна команда менеджерів. Знайти гарного та досвідченого менеджера на українському ринку праці вкрай складно. Теперішні претенденти досить доскіпливі та цікавляться не лише розміром заробітної плати, а й умовами праці, взаєминами в колективі та комунікаціями з керівництвом. Яна Матвійчук, керівник івент агенції ARENA CS, вибудувала сильну систему HR процесів з пошуку,  найма, мотивації та навчання співробітників. Сам процес найму відбувається на основі використанням інновацій в HR. Управління персоналом будується на 5 важливих пунктах:

- Статус – строго окреслене становище кожного працівника в компанії;

- Максимальна справедливість до всіх і кожного в рівні мірі. Чесна винагорода за успішних результатів роботи всім членам команди.

- Розприділення та визначеність функціональних обов'язків;

- Автономність – незалежна робота в рамках своїх професійних обов'язків, здатність самостійно приймати рішення і нести за них повну відповідальність;

- Взаємодія – зрозуміла та розвинута система співпраці з колегами.

Бізнес Арена з Яною Матвійчук. А чому б не взяти 100 інтерв'ю?

У рамках канала під назвою Бізнес Арена, його автор та незмінна ведуча Яна Матвійчук реалізує свою особисту місію – допомога українцям у відкритті власної справи. Робиться це шляхом  детального розгляду та аналізу успішних кейсів.

 

Яна Матвійчук 2013 року вирішила підкорити ще одну вершину і поставила собі мету – записати 100 подкастів, присвячених створенню та розвитку успішного прибуткового бізнесу з нуля в Україні. Зараз, коли на календарі вже 2018 рік, можно впевнено сказати, що Яна Матвійчук Бізнес Арена - визначний український бренд в youtube сегменті в бізнес сфері. За 4 роки ціль реалізована і серед гостей каналу Бізнес Арена були такі відомі підприємці: Євген Чичваркін, Андрій Здесенко, засновник «Нова Пошта» Володимир Поперешнюк, Дмитро Потапенко, Геннадій Балашов, Михайло Кухар, Андрій Пальчевський, Дмитро Борисов, Алла Клименко, Саша Дергоусова, Андрій Клименко, Кирило Куницький, Єлизавета Юрушева і багатьох інших. Гості залюбки відповідали на питання, давали поради та ділились таємницями.

На початку весни цього року світ побачила нова рубрика BreakingNews Україна, ведуча Яна Матвійчук та російський підприємець, опозиціонер Дмитро Потапенко, а аткож експерт ЕрікоНайман. У рубриці обговорюються новини бізнесу та економіки України. На сьогодні число підписників перебільшило 70 тис.

Громадська діяльність Яни Матвійчук: кращі бізнес ідеї стали реальністю

У 2016 році Яна Матвійчук в партнерстві з Українським Жіночим Фондом започаткували грантовий проект допомоги постраждалим від військового конфлікту, діє він у 7-ми областей України. Його мета створювати новий бізнес, переміщувати вже діючий, сприяти в працевлаштуванні та таке інше. За два роки існування проекту було надано підтримки на суму 8 млн. 330 тис. гривень на реалізацію 121 бізнес проекту. Була надана можливість безкоштовного навчання  та  супровід досвідчених фахівців.

Забудьте про інновації, якщо не хочете бути лідером

ARENA CS посідає місто лідера серед івент агентств Києва. Багато в чому така ситуація склалася завдяки вмінню впроваджувати інновації. ARENA CS безперервно відстежує інновації та не відкладаючи впроваджує їх у івент менеджмент. Серед таких інновацій мобільні додатки, які суттєво полегшують роботу по організації заходів та дозволяють інформувати та залучати учасників, розповсюджувати інформацію.

При всіх перевагах додатків, є один великий мінус, це відсутність індивідуальної відповіді. Саме тому, поступово додатки змінюються чат ботами, які мають здатність розвиватися і навчатись. Чат боти можуть вести розмову з користувачем на рівних. Чат бот інвентор надає мережу вай фай, допомагає з парковкою, висвітлює події в реальному часі, розмовляє на всіх мовах світу. При цьому чат бот не треба встановлювати на мобільний пристрій та проводити багаторівневу авторизацію.

 Інновації самі до вас не прийдуть і не почнуть працювати

 Щоб бути на хвилі, Яна Матвійчук відстежує такі напрямки в бізнесі, де відбуваються зміни:

     -систематизація активів;

     -створення мережі контактів;

     -як отриматибільший дохід;

     -область продукта компанії;

     -організація роботи;

     -розробка продуктів компанії, які доповнюють один одного;

     -сервіс обслуговування клієнтів;

     -пошук нових каналів просування, їх аналіз;

     -бренд бізнесу та презентація;

     -розвиток залучення замовників і взаємодія з ними.

Спочатку не було нічого, надалі ми можемо мати все. Це є реалія нашого життя, а бізнес – невід`ємна частина життя. Якщо ви бажатимете чогось сильніше за все, то на початку не буде нічого. Потрібно пройти етап від нічого до успіху, мати терпіння, наполегливість та вкладати зусиль по максимуму. Яна Матвійчук  стала прикладом реалізації української мрії, створивши з 300 долларів багатомільйонну корпорацію. «Як з 300 доларів зробити 10 000 000 доларів?» - «Вджобивать!».

 

 

 

На правах реклами

0
Наука і технології Економіка # Рівне # Рівненщина # Яна Матвійчук # Успішне агентство # івент агентство
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі