АТОвець з Рівненщини, який підрізав хлопця, не сяде

АТОвець з Рівненщини, який підрізав хлопця, не сяде
0
АТОвець з Рівненщини, який підрізав хлопця, не сяде

На Рівненщині оголосили вирок учаснику АТО з Зарічного, який влітку підрізав хлопця. Конфлікт між чоловіками стався біля місцевого магазину. Перехожий зробив зауваження військовому, який не знайшов вбиральню і справляв природню потребу посеред вулиці, за що отримав ніж у живіт ножем.

Військовий, який був напідпитку, почав тікати. Спочатку його затримали друзі потерпілого, а потім і правоохоронці. Сам конфлікт стався під час перебування воїна у відпустці. Поліція вилучила і розкладний ніж, яким було поранено хлопця. Боєць АТО свою вину визнав та розкаявся.

Постраждалий довго лікувався, у нього був пошкоджений кишківник, а в результаті виник перитоніт. Тілесні ушкодження медики віднесли до тяжких. А тому пацієнт зажадав від кривдника відшкодування на ліки та лікування.

При оголошенні вироку суд врахував те, що військовий до кримінальної відповідальності притягається вперше, позитивно характеризується за місцем служби та проживання, що він є учасником бойових дій і зараз проходить службу у збройних силах України та приймає участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Командир військової частини відгукується про свого бійця позитивно.

В результаті учасника АТО звільнили від відбування покарання та встановити йому іспитовий строк тривалістю три роки. Він мусить періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, а також повідомляти про зміну місця проживання та роботи. А ще засуджений сплатить постраждалому понад 20 тисяч гривень відшкодування, інформує Реєстр судових рішень.

0
# Рівненщина # АТО # вирок суду
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі