Осінній лайфхак: Як рівнянкам підібрати базовий гардероб

Осінній лайфхак: Як рівнянкам підібрати базовий гардероб
0
Осінній лайфхак: Як рівнянкам підібрати базовий гардероб

На зміну теплу та літу прийшла осінь.  Кожна рівнянка хоче виглядати по-особливому, однак з настанням осені таке бажання лишень загострюється.  З настанням нового сезону, чи не щодня жінки доволі часто задають собі питання: "А що ж сьогодні одягнути?", "А як одягнутись так щоб було тепло та комфортно?", " Як поєднати зручність, комфорт і стиль?". Зазвичай шафи повні,  але одягнути як завжди - немає чого, оце так парадокс! З таким зіштовхувалась кожна жінка - це факт! 

В такі моменти ми йдемо до магазину або ж засідаємо за комп`ютером чи телефоном, у пошуках нового одягу в інтернеті.  Скуповуємо стильні речі, приміряємо їх, і здається, що ситуація ну зовсім незмінилась, з`являється відчуття наче "чогось тут ще не вистачає".  Дуже часто після покупки виникає відчуття, наче фасон не такий, а то й зовсім колір не подобається. 

Така ситуація 100% знайома кожній жінці, це означає, що у гардеробі не вистачає самих необхідних речей, які підходять та гармонійно поєднуються з іншими незалежно від викликів моди.  Такі "складові" називаються  - базовим гардеробом: це речі які ідеально підійдуть, як на вихід " у світ" так і використовувати для роботи на кожен день. Експерти стверджують, що речі базового гардеробу можна носити незалежно від сезону, а так зване їхнє оновлення можна робити по мірі зношення. Це значно економить час та в певній мірі ваші нерви, адже погодьтесь, щоб здійснити вдалу покупку потрібно чимало часу та терпіння: особливо в моменти, коли річ просто "запала" в душу, але немає потрібного розміру. Жінки зрозуміють...

З яких речей складається базовий осінній гардероб? 

За даними майданчику продажу речей shafa.ua, незалежно від віку та бажань кожної жінки, базовий гардероб повинен складатися з 13 найнеобхідніших речей. 

Розкриємо маленький секретик, що такі речі повинні бути класичного покрою та нейтральних кольорів. Для того аби відрізнятися від інших або іншими словами бути "не як всі", ви можете побавитись з кольорами. Це потрібно для того, аби вибрати свої відтінки, наприклад, класичний чорний замінити темно-синім, або кремовий на світло-сірий. Не забувайте враховувати свій кольоротип зовнішності, адже невдало відібрана палітра кольорів може порушити ту саму гармонію природності й навіть зробити ваш вираз обличчя втомленим. До слова, кольори сильно впливають на наш настрій та навіть досягнення! 

І так, осінь 2019, список речей для базового гардеробу: 

1. Тренч або легесеньке демісезонне пальто. 

2. Куртка.

3. Класичні брюки або джинси. 

4. Сині джинси.

5. Біла футболка. 

6. Пряма юбка. 

7. Майка такого ж кольору, як класичні брюки. 

8. Кардиган, кофта, чи жакет світлого або темного кольору. 

9.Футболка в полоску. 

10. Теплий светрик або пуловер. 

11. Ботильйони або ж ботинки.

12. Зручні снікерси.

13. Туфлі на кожен день - лофери, лодочки, на каблучку або без. На ваш розсуд та уподобання.

Під час вибору таких речей для базового гардеробу ви повинні опиратись лишень на власний смак з урахуванням особливостей фігури: якщо не любите джинси - заміняємо їх красивою класикою, не подобаються тренчі - в нагоді стане легеньке пальто, якщо ж пуловер не підходить - чудовою альернативо стане гольф-водолазка. 

Для прикладу, біла рубашка для базового осіннього гардеробу - доповнення, але для базового ділового гардеробу - це основна річ. 

Багато хто вважає, що речі базового гардеробу повинні бути дорогими, але це всього навсього міф. Немає значення цінник, а точніше уифри на ньому, важливо аби всі шви на одязі були гарними та акуратними. Єдина річ ,яка може бути дорожчою з-поміж інших у нашому списку  - тренч, погодьтеся, що гарний плащ  не може бути дешевим навіть якщо ви купуєте під час розпродажу. 

Де саме купувати нові речі - обираєте лише ви. Кожна жінка індивідуально вибирає спосіб шопінгу: піти у магазин чи все ж сидячи з дому із коп`ютера чи смартфона. Хтось бажає заощадити власний час, а комусь легше витратити ту саму годину в інтернет-магазині. І якщо ж ви здійснюєте покупку саме другим способом, радимо уважно читати відгуки, та підбирати розмір. Будучи в магазині ви можете відразу приміряти річ, а от дистанційно-це вже ваша власна відповідальність за покупку. 

Наші партнери із сервісу дял покупки й продажу речей shafa.ua стверджують, що базовий гардероб-це всього лишень основа. Для того аби виглядати не лише стильно, а й модно та йди з трендами "в ногу" потрібно щоразу доповнювати осінній гардероб. Маленькі але необхідні речі на кшталт сумочок, платочків, шарфів та інших дрібних деталей - підкреслять вашу індивідуальність. А ми ж у свою чергу бажаємо вам вдалого вибору та яскравої осені. 

 

 

Фото ілюстративні 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
i-серфінг # Рівне # Рівненщина # тренди # Модниці # Модний одяг # shafa.ua # Шафа # Осінь 2019 # Базовий гардероб
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі