Березнівський район: чоловік проник у будинок і шукав гроші

Березнівський район: чоловік проник у будинок і шукав гроші
0
Березнівський район: чоловік проник у будинок і шукав гроші

Близько четвертої години ранку сьогодні, 24 березня, житель села Бронне через вікно проник до будинку односельчанки і, застосувавши до неї силу, почав вимагати кошти.

Правоохоронці встановили, що 18-річний хлопець цілу ніч випивав у місцевому барі, а коли гроші закінчилися, пішов шукати «заробітку».

На вулиці Андріївська зловмисник розбив вікно та проник до будинку, де мешкає 28-річна мати та троє її діток. Жінка прокинулася від підозрілих звуків і зрозуміла, що у помешканні хтось є, тому відразу зателефонувала тестю, який живе неподалік. Непроханого гостя господарка застала у коридорі. На вимогу покинути будинок, він штовхнув і вдарив її та пішов нишпорити в речах. У шафі нападник знайшов 80 гривень, із ними і залишив оселю. Та на вулиці зустрів тестя, який приїхав рятувати невістку. Між чоловіками виникла сутичка, під час якої з кишені куртки зловмисника випав його паспорт. Хлопець відштовхнув пенсіонера і втік, а потерпілі відразу зателефонували до поліції. Поліцейські менш ніж за годину розшукали розбійника поблизу місцевого лісу. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Березнівського відділення поліції готують матеріали для повідомлення нападнику про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі строком до дванадцяти років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

0
Кримінал # Березнівщина # розбійний напад
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі