Біля Рівного відкрили новеньку амбулаторію (ФОТО)

Біля Рівного відкрили новеньку амбулаторію (ФОТО)
0
Біля Рівного відкрили новеньку амбулаторію (ФОТО)

Сьогодні, 28 грудня в селі Біла Криниця відкрито нову амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. Тож, тепер жителі сіл Біла Криниця, Антопіль та Глинки зможуть отримати первинну допомогу та зробити первинні лаборатоні обстеження у новій амбулаторії.

На відкритті медзакладу побували голова райдержадміністрації Петро Левчук, голова районної ради Микола Сальчук, головний лікар КП «Рівненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентин Ханенко, Білокриницький сільський голова Тетяна Гончарук та місцеві жителі.

 

– Щиро вітаю місцеву громаду з відкриттям нової медичної амбулаторії. Впевнений, що сімейні лікарі та  медперсонал закладу будуть надавати місцевим жителям своєчасно та якісно усі необхідні медичні послуги. Я бажаю усім мешканцям міцного здоров’я, а персоналу наснаги та сил, – сказав голова Рівненської районної державної адміністрації Петро Левчук.

 

Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини побудована за типовим проектом Мінрегіонбуду. Тут є кабінет лікаря, маніпуляційна, реєстратура, кабінет профілактичних щеплень, лабораторія та кімната здоров’я. В амбулаторії працює 12 осіб, з них – 3 сімейних лікаря і 8 працівників середнього медперсоналу та водій. На сьогоднішній день декларації з сімейними лікарями уклали 3200 пацієнтів.

Амбулаторія оснащена необхідним обладнанням, меблями, комп’ютерною технікою та автомобілем Renault DUSTER. Загальна вартість будівництва амбулаторії становить 8,6 мільйона гривень. 

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі