БК "Рівне" прийматиме фаворита Чемпіонату України

БК
0
БК "Рівне" прийматиме фаворита Чемпіонату України

Баскетбольний клуб “Прометей” з Кам’янського є абсолютним фаворитом Вищої ліги Чемпіонату України з баскетболу. Свій статус команда підтверджує і результатами. Впевнено відігравши перший етап змагань 31 перемога у 32 матчах, кам’янці не здають позицій і на фінальному етапі. Так вже за чотири матчі до завершення другого групового раунду “Прометей” достроково забезпечив собі перше місце турнірної таблиці.

Ігри БК “Рівне” – БК “Прометей” відбудуться у рівненському Спорткомплексі “ДЮСШ-4” у суботу 4 травня о 17:00 та в неділю 5 травня о 12:00.

Протягом сезону суперники лише двічі засмутили команду з Кам’янського. Вперше це сталося на початку чемпіонату, коли “Прометей” несподівано на своєму майданчику поступився БК “Маріуполь” 74:85, а вдруге це сталося на фінальному етапі у Тернополі, коли гравець господарів Владислав Рижов з фінальною сиреною закинув триочковий, принісши перемогу своїй команді 82:79.

БК “Рівне” та “Прометей” вже двічі зустрічалися в цьому сезоні у фінальній частині. Матчі відбулися у Кам’янському. В обох поєдинках рівняни дали гідний бій супернику, але в обох іграх господарі були сильнішими 88:79 та 84:73.

В складі “Прометея” виступають відразу три легіонери, що для чемпіонату Вищої ліги є доволі унікальним показником. Лідером атак кам’янців є Макс Конате, який за гру набирає в середньому 18,2 очки та робить 10,3 підбирань. Ханнах Супрім Шакур у “Прометеї”, згідно статистики, є головним плеймейкером – 7,1 результативна передача за матч та 14,6 очок за гру. Ще один легіонер Мартез Уолкер приносить команді в середньому 15,4 очки за гру.

Саме після виїзних ігор з “Прометеєм” у БК “Рівне” стався певний спад у грі та результатах, команда почала чергувати упевнені перемоги з несподіваними поразками, але зараз команда налаштована як ніколи вийти з цієї психологічної ями та саме в іграх з лідером показати та реалізувати увесь свій потенціал.

0
Спорт # БК РІвне
Читайте також
1354
Гравці БК "Рівне" перемогли на "LVIV 3x3 Fest"
27 липня у Львові в рамках фестивалю "LVIV 3x3 Fest" відбулися відбіркові змагання чемпіонату України УСЛ 3х3 серед команд чоловіків та жінок. Чемпіонат проходить під егідою ФБУ.
0
Читати далі
1761
Рівнянка в топі кращих гравців на Чемпіонаті Європи
Гравчиня національної збірної України та захисниця БК "Рівне" Влада Кіба - краща після стартовго дня Чемпіонату Європи (дивізіон В) у Скоп'є, Македонія одразу у двох категоріях!
0
Читати далі
1296
Рівнянки в складі збірної вдало стартували на Чемпіонаті Європи
Жіноча збірна команда України з баскетболу U18 вдало стартувала на Чемпіонаті Європи у Скоп'є, Македонія. Українські дівчата без проблем розібралися зі своїми однолітками з Люксембургу - 58:41.
0
Читати далі
1231
У Рівному відбудеться баскетбольний турнір серед сімей
Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх шанувальників нашої улюбленої гри разом провести час та взяти участь в турнірі з Баскетболу 3х3 серед молодих сімей. Змагання відбудуться на новозбудованому супер-майданчику у Парку імені Тараса Шевченка у неділю 3
0
Читати далі
1652
Гравчиня БК "Рівне" вийшла у Суперфінал Чемпіонату України з баскетболу 3х3
22 червня в Броварах відбувся один із відбіркових турнірів чемпіонату України УСЛ 3х3 "Street Sparta Champions".
0
Читати далі
1902
Гравчині БК "Рівне" перемогли у Франції
Україна двома складами виступила на турнірі з баскетболу 3х3 Open Plus de Fécamp у французькому Фекані.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі