БК "Рівне" робить в сезоні наголос на "молодняк"

БК
0
БК "Рівне" робить в сезоні наголос на "молодняк"

Сьогодні баскетбольний клуб "Рівне" офіційно оголосив про старт змагального сезону. На пресконфереції керівництво клубу та головні тренери чоловічої та жіночої команд оголосили про плани на рік і не тільки.

- Це для нас вже третій сезон. Попередні два біли успішними - бронза у жіночій Суперлізі та срібло у чоловічій Вищій лізі. За цей час ми зрозуміли як грати та вигравати. В обох командах маємо хороші склади. Ми максимально зберегли рівненських гравців і в цьому сезоні робимо більшу ставку на молодь. В планах вийти в чоловічу Суперлігу і мати 6-8 гравців рівненських і підсилити кількома легіонерами. До цього маємо підійти в момент здачі Спорткомплексу на вул. Макарова, - прокоментував президент БК "Рівне" Сергій Ліщук.

Жінки БК "Рівне" фактично вже розпочали змагальний сезон кілька тижнів тому грою у Києві. А цих вихідним рівнянки проведуть матч на виїзді в Одесі.

- Одним із головних моментів, було збереження не рівненської Вікторії Шматової. Вона зараз лідер команди і наші дівчата за нею підтягуються.Також у складі ми зберегли основних наших гравчинь. Також, практично вся молодь літом пройшла ігри у збірних України на Чемпіонатах Європи. Там наші дівчата виступали на перших ролях, - розповів головний тренер жіночої команди БК "Рівне" Валерій Жартун.

І вже 12-13 жовтня чоловіки розпочнуть сезон у Вищій лізі домашніми іграми проти новачків - БК "Житомир".

- Провели попередню розвідку команди. Житомиряни добре укомплектовані. Ігри мають бути видовищними. Якщо говорити за команду, то даємо шанс молодим. Взяли 7 гравців із дубля. Будемо активно їх залучати, їм потрібен досвід, - поділився головний тренер чоловічої команди БК "Рівне" Михайло Переверзій.

На пресконфереції представили і нового спонсора клубу. Ним став власник ЖК "На Щасливому" Роман Курис.

- Ми підтримуємо спорт. Зараз в нас всі діти сидять в гаджетах. Такою підтримкою ми їх хочемо залучити до занять спортом, до вболівання за рівнян, до активнішого способу життя, - прокоментував Роман Курис.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі