БК “Рівне” запрошує на “молодіжний” баскетбольний вікенд

БК “Рівне” запрошує на “молодіжний” баскетбольний вікенд
0
БК “Рівне” запрошує на “молодіжний” баскетбольний вікенд

Чотири домашні матчі БК “Рівне” за два дні вікенду знову в нашому місті. Щоправда, цього разу ми запрошуємо прийти повболівати та підтримати наші “молодіжні” команди. Поки “основа” БК “Рівне” гратимуть на виїзді, баскетбольний центр у Рівному переноситься з ДЮСШ-4 до Спорткомплексу “НУВГП” (вул. Чорновола, 49а). Де в суботу 22 грудня та в неділю 23 грудня, відбудуться по два матчі жіночої Вищої ліги та чоловічої Першої ліги. Вхід на ігри ВІЛЬНИЙ!

Щоразу, ігровий день відкриватимуть чоловічі команди. У суботу о 16:00 та в неділю о 12:00 БК “Рівне” – ОСДЮСШОР прийматиме одного з лідерів чемпіонату першої ліги “Ужгород УЖНУ ЗОДЮСШ”.

Суперник в своєму активі має дев’ять перемог при трьох поразках, завдяки більшій кількості матчів, знаходиться на першій позиції турнірної таблиці.

Цікаво, що саме в команді Ужгорода грає чиненайбільший десант з Рівненщини. Кольори закарпатців захищають Володимир Жартун, Михайло Стоноженко та Сергій Заєць. Усі троє є серед лідерів команди, як за результативністю, так і за іншими статистичними показниками.

Щодо БК “Рівне”-ОСДЮСШОР, то команда, яка була сформована лише на початку сезону, поки що зірок з неба не хапає. Лише одна перемога в дванадцяти зіграних матчах.

Жіноча “молодіжка” БК “Рівне” – ОСДЮСШОР, у суботу 22 грудня о 16:00 та у неділю 23 грудня о 17:00 у Вищій лізі Чемпіонату України прийматиме БК “Хмельницький”. Обидва суперники є дебютантами змагань такого рівня, але, якщо підопічні Марини Максимчук упевнено тримаються та намагаються не відставати від лідерів та фаворитів, здобувши сім перемог у дванадцяти матчах та закріпившись на четвертій позиції, то хмельниччанки знаходяться внизу турнірної таблиці, маючи в своєму активі чотири перемоги у дванадцяти матчах.

Цікаво, що ігри між рівнянками та хмельниччанками – це вже матчі другого кола регулярного чемпіонату. Тож, суперниці вже грали між собою в цьому сезоні. Для обох команд це були дебютні ігри у Вищій лізі. Майже два місяці тому, рівнянки здобули дві феєричні перемоги на виїзді над БК “Хмельницький” 94:43 та 68:33.

Нагадаємо, що з цього року Баскетбольний клуб “Рівне” у Чемпіонатах України представляють чотири команди. Окрім головних чоловічої та жіночої, які грають відповідно у Вищій та Суперлізі, виступають і молодіжні склади у жіночій Вищій лізі та чоловічій першій лізі.

Юні рівнянки є дебютантками змагань такого рівня. Команда складається переважно з місцевих вихованок, школярок 2003 року народження. Наймолодша учасниця нашої команди – це Яна Созонюк, якій лише у жовтні виповнилося чотирнадцять років.

0
Спорт # Баскетбол Рівне # БК РІвне
Читайте також
2213
Рівнянки в збірній України перемогли команду Люксембургу
Жіноча кадетська збірна України U-16 перемогла команду Люксембургу в другому матчі групового етапу чемпіонату Європи з баскетболу в дивізіоні В – 83:42.
0
Читати далі
1515
Рівнянки поїхали на Чемпіонат Європи
13 серпня жіноча збірна України U-16 вирушила до Софії. З 15 по 24 серпня у столиці Болгарії відбудеться Чемпіонат Європи (U-16, жінки, Дивізіон В).
0
Читати далі
1102
Збірна України з рівнянками дев'ята на Чемпіонаті Європи
У Пріштині завершився Чемпіонат Європи серед жіночих молодіжних збірних U-20 в дивізіоні В.
0
Читати далі
1187
Збірна України U-16 з рівнянками двічі програла збірній Сербії
Жіноча збірна України з баскетболлу U-16 у сербському стечку Баня-Ковиляча зіграла два заключних контрольних матчі перед Чемпіонатом Європи - зі збірною Сербії U-16.
0
Читати далі
1354
Гравці БК "Рівне" перемогли на "LVIV 3x3 Fest"
27 липня у Львові в рамках фестивалю "LVIV 3x3 Fest" відбулися відбіркові змагання чемпіонату України УСЛ 3х3 серед команд чоловіків та жінок. Чемпіонат проходить під егідою ФБУ.
0
Читати далі
1761
Рівнянка в топі кращих гравців на Чемпіонаті Європи
Гравчиня національної збірної України та захисниця БК "Рівне" Влада Кіба - краща після стартовго дня Чемпіонату Європи (дивізіон В) у Скоп'є, Македонія одразу у двох категоріях!
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі