Бумбокс завтра в Рівному!

Бумбокс завтра в Рівному!
0
Бумбокс завтра в Рівному!

Тур “Голий Король”

Сьомого вересня 2017, з концерту в Чернівцях, почався концертний тур Бумбоксу - "Голий Король". Турне присвячено виходу EP "Голий Король" його перша частина охопила 16 міст України. Бумбокс проїхали від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода. З ближнього-далекого зарубіжжя Хливнюк і К зіграли концерти в Польщі, Португалії, Іспанії, США та Канаді.

У березні та квітні 2018 Бумбокс з туром "Голий Король" приїде у вісім міст України.

Кілька цікавих фактів про альбом Бумбоксу “Голий Король”.

1. “Голий Король” оформлений Олексієм Кондаковим. На обкладинці, на заднику і на самому диску його роботи із серії “Повсякденне життя богів”. Олексій прогримів на весь світ “вписуючи” за допомогою телефону і комп'ютера античних богів в знайомі всім інтер'єри трамваїв і вагонів київського метро, зупинок громадського транспорту і нічних кіосків. Зупинка на Позняках з королем і свитою, оголена дівчина в переході на Русанівці - Кондаков легко заганяє до ліфту сатира і німфу, а мадонні з немовлям, на його думку, саме місце біля поштових скриньок.

2. Щоб перетворити шматок пластмаси в бажаний сувенір, до альбому додано 36-ти сторінковий буклет, з текстами пісень, які написані рукою Андрія Хливнюка. Над фотографіями для буклету працювала рекордна кількість фотографів – п’ять! Серед них технік і віджей гурту - Артур Радько, режисер і оператор більшості останніх відеороликів ББ - Денис Дужник, діджей Валентин Матіюк, який віддає перевагу плівці над "цифрою", та спеціально запрошені фотографи Надя Бєлік і Саша Люфт.

3. “Голий Король” - це третій сингл за 13-ти річну історію гурту і перший, який вийде на вінілі, СD і касетах. Як це не дивно, найвигідніше купувати альбом на касеті - в роздріб він коштує менше двох доларів США.

4. З інтервалом в кілька годин про пісню з рефреном “Охрана, отмена!” пишуть в FB Андрій Хливнюк і Фоззі, MC гурту ТНМК. Версія Бумбоксу, під назвою “Голий Король” виходить в середині серпня. Це не перший “крос” двох команд. У пісні Бумбокса “Бетакаротин” і пісні ТНМК “Ч/Б”, грає один і той же семпл з пісні “Bongo Rock” гурту Inсredible Bongo Band.

5. Пісню “Сталевi Квiти” і Ференца Ліста, знаменитого угорського піаніста, композитора і диригента, об'єднав вініл ризького відділення фірми “Мелодія”, випущений в 1967 році. Такі платівки зазвичай валяються стопками на барахолках, і на їх вицвілі конверти ніхто не звертає уваги. А даремно. Діджей Валік, отримавши від колег по гурту доручення “знайти скрипки”, блискуче впорався із завданням, дякуючи Ансамблю Скрипалів Великого Театру СРСР і зіграній ними “Канцоні”.

0
Афіша # концерт Рівне # Бумбокс
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі