Через п’янку за кермом рівненський патрульний залишився без роботи

Через п’янку за кермом рівненський патрульний залишився без роботи
4
  • Через п’янку за кермом рівненський патрульний залишився без роботи
  • Через п’янку за кермом рівненський патрульний залишився без роботи

Сьогодні, суддя Рівненського міського суду Святослав Рогозін притягнув до адміністративної відповідальності Рівненського патрульного Дмитра Квашу за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

У залі судового засідання допитали свідка Анастасію Виноградову. Дівчина розповіла, що тієї ночі відпочивала у стриптиз-барі «ЗОВ», коли вирішила їхати до дому то зателефонувала до Дмитра Кваши. Вона запевняє, що патрульний з ними не пив. Проте, як видно із рапорту патрульної, саме небайдужі громадяни, які у той вечір теж відпочивали у барі повідомили на лінію 102 про чоловіка, який сів за кермо після вживання алкоголю. Отримавши орієнтування, патрульні зупинили свого колегу. Проте той вискочив з автомобіля та наполягав на тому, що він за кермом не їхав, а пізніше відмовився від освічування. У суді Дмитро Кваша розповів, що оскільки він сам патрульний, то знає наскільки неправдиві дані видає драгер, тому власне і відмовився.

Проте зовнішні ознаки алкостану та запах із порожнини рота у патрульного були. Про це засвідчили не тільки його колеги, а і ще двоє свідків.

В якості характеристики Дмитро Кваша надав суду посвідчення учасника АТО та отримані нагороди, проте яким чином це стосується керування транспортним засобом у стані алкогольного спяніння ніхто не пояснив. Очевидно патрульний вважає, що це надає йому певні пільги, як АТОшнику і дозволяє їздити п’яним за кермом.

Загалом, у засіданні патрульний намагався довести не свою невинуватість, а розповідав про порушення та недотримання вимог збоку його колег. Втім дивіться відео і робіть висновки самі:

 

 

Заслухавши всі доводи суддя Святослав Рогозін вирішив притягнув до адміністративної відповідальності патрульного Дмитра Квашу, а це значить, що його оштрафують  більше ніж на 10 тисяч гривень, та позбавлять права керувати транспортним засобом протягом року.

Варто зазначити, що у минулому засіданні патрульний запевняв, що у нього є домовленості з керівництвом про переведення його працювати в інший відділ. Проте після розголосу, чоловіку довелося написати рапорт на звільнення, яке керівництво погодило. 

 

4
Кримінал # Дмитра Квашу # Дмитра Кваша # патрульний
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі