Чергове знищення: «подарунки війни» на Рівненщині

Чергове знищення: «подарунки війни» на Рівненщині
0
  • Чергове знищення: «подарунки війни» на Рівненщині
  • Чергове знищення: «подарунки війни» на Рівненщині

17 квітня о 15:30 групою піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Рівненській області у спеціально відведеному місці було знищено один артилерійський снаряд калібром 76мм часів Другої світової війни, який було виявлено 16 квітня в м. Сарни по вул.Костомарова.


Того ж дня о 19:45 групою піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Рівненській області у спеціально відведеному місці було знищено одну мінометну міну калібром 82мм та два артилерійські снаряди калібром 76мм часів Другої світової війни, які були виявлені цього ж дня в урочищі Городище поблизу с. Малий Жолудськ, Володимирецького району.

Також 17 квітня близько 10:10 в лісосмузі поблизу с. Крупець, Радивилівського району, місцевим мешканцем виявлено два артилерійських снаряди калібром 76мм часів Другої світової війни. Місце виявлення ВНП взято під охорону працівниками Радивилівського районного відділу ГУ НП України в Рівненській області. Подано заявку на знешкодження до ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Та о 16:25 в лісовому масиві поблизу с. Решуцьк Рівненського району, під час технічного обстеження території групою піротехнічних робіт виявлено 5 артснарядів калібром 122мм, 1 артснаряд калібром 76мм, 1 артснаряд калібром 45мм часів Другої світової війни, Всього 7 одиниць ВНП. Місце виявлення ВНП взято під охорону працівниками Рівненського РВ ГУ НП України в Рівненській області. Подано заявку на знешкодження до ГУ ДСНС України у Рівненській області. Про це інформує Грловне управління ДСНС у Рівненській області.


Рятувальники закликають громадян бути обережними при виявленні предметів ззовні схожих на боєприпас. Не допускати до них сторонніх осіб, особливо дітей. Повідомити про подію рятувальників. Пам'ятайте, небезпека - справа професіоналів! Бережіть своє життя та оточуючих! 

0
# Рівненщина # боєприпаси # піротехніки # знищують подарунки війни
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі