Чи буде світлофор на перехресті вулиць Київська та С. Крушельницької в Рівному?

Чи буде світлофор на перехресті вулиць Київська та С. Крушельницької в Рівному?
0
Чи буде світлофор на перехресті вулиць Київська та С. Крушельницької в Рівному?

На сайті Рівненської міської ради петиція про облаштування перехрестя вулиць Київська та С. Крушельницької пішохідними переходами та світлофором набрала необхідних 300 голосів підтримки лише за 25 днів, хоча на підтримку кожної петиції надається 45 днів.  Варто зазначити, що це єдине перехрестя двох доріг (не т-подібне) на головній вулиці Рівного Соборна-Київська, не обладнане світлофором і пішохідними переходами є небезпечним для рівнян та гостей міста.

Рівнянин Віктор Семенюк, який перейнявся проблемою петиції, дякує Поліщуку Олександру Юрійовичу за авторство петиції та усім рівнянам за підтримку. Саме Віктор масово пиширював інформація про петиція та просив її підтримати:

Олександр відгукніться, маю велике бажання потиснути Вашу руку. Щиро вдячний усім небайдужим, хто віддав свій голос в підтримку петиції, вдячний усім однодумцям, що мали бажання але не змогли підтримати петицію з технічних та інших причин, були і такі. Мої наступні слова можливо здадуться Вам дивними, але окрема вдячність усім байдужим, зневіреним та пасивним, які, на жаль, не захотіли нас почути, побачити та підтримати. Ваша байдужість додала нам віри, сил та бажання, Ваша байдужість не дозволила нам віддати свій голос і пустити петицію "на гальмах".

Друзі я вперше, навіть не знаю як це передати словами, зайнявся громадською справою, якось так. Це був насправді колосальний досвід, дякую Вам усім! Моєю метою не було нікого ні в чому переконати, мета була єдина - згуртувати однодумців та максимально поширити інформацію про петицію та власне і в цілому електронні петиції, як інструмент позитивних змін у нашому рідному місті, і власне змін в нас самих.

Але ми зробили лише 50 % справи. Будь яку, навіть хорошу ініціативу, можна звести нанівець двома опитуваннями, трьома нарадами і п'ятьма розпорядженнями. Ми всі розуміємо, що дане перехрестя є не єдиним небезпечним для мешканців Рівного. Але ми не займалися пікетами, не організовували майдани, не займалися піаром у ЗМІ, ми використали інструмент електронних петицій, що діє у Рівному вже 1,5 року. Не ми його задумали та втілили, але ми ним максимально скористалися для підтримки петиції. Дана петиція, на моє здивування, перша яка стосується обладнання перехрестя, і перша, яка відповідно набрала необхідних 300 голосів.

Володимир Хомко, як то кажуть, м'яч на Вашій половині поля. Дійте! Вірю, що за декілька місяців дане перехрестя буде повністю обладнане згідно вимог петиції.

Тепер рівняни чекатимуть розгляду петиції у міськраді та відповіді, чи можливе встановлення світлофору саме у тому місці, що вимагає петиції. І, звичайно, чи є кошти на це. 

0
# Рівне # петиція
Найцікавіші матеріали
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі