Чому я голосую за Віталія Коваля: думки відомих рівнян

Чому я голосую за Віталія Коваля: думки відомих рівнян
0
Чому я голосую за Віталія Коваля: думки відомих рівнян

Іванов Олександр – генеральний директор будівельної компанії «Стоград».

Свій вибір серед усіх кандидатів на посаду міського голови я зупинив на Віталієві Ковалю. Чому? Перш за все тому, що ця людина отримала колосальний управлінський досвід, будучи головою облдержадміністрації. Він має досвід керування у великих компаніях та глобальних проектах. А отже, ця людина зможе керувати й містом. Віталій Коваль здатен привабити інвесторів в наше місто. Саме з цією людиною у нас є майбутнє та перспективи стати столицею трьох об’єднаних областей північно-західного регіону України. Впевнений, що він зможе взяти на себе таку важку і відповідальну роль як мер міста.

Хмилецький Віталій – лікар-хірург міської лікарні Рівного

Я працюю хірургом міської лікарні уже 18 років. Спостерігав за роботою різних представників місцевої влади, втім Віталій Коваль, займаючи посаду голови облдержадміністрації, зробив більше корисних справ, аніж усі його попередники робили за 4 роки роботи свого керування. Щоб не бути голослівним приведу приклад: будівництво нового північного обходу Рівного. Ця автострада розвантажить міські вулиці від транзитного транспорту та вбереже від руйнування доріг по місту.

Віталій Коваль зумів налагодити чіткий та продуктивний діалог між президентом і кабміном та органами місцевого самоврядування. Звернення та проблеми людей не залишаються без відповідей та вирішень. Впевнений, він працюватиме в такому ж цілеспрямованому та результативному ракурсі на посаді міського голови.

Кальмук Сергій – голова координаційної ради ветеранів рівненської області.

Я – ветеран війни, провів півтора роки на передовій у зоні АТО. Повернувшись із фронту у рідне місто я зіткнувся з проблемою, з якою стикаються усі учасники бойових дій на Сході України. Коли у ветерана війни виникали якісь питання чи проблеми – йому немає куди звернутися. У Рівному, на жаль, не було ніякого колегіального органу, який відповідав би за це. Тож, як тільки Віталій Коваль став головою обласної адміністрації, ми, разом з іншими ветеранами війни звернулись до нього з ініціативою створити координаційну раду ветеранів. Віталій Станіславович охоче погодився на створення такого комунального закладу, який ми назвали «Ветеранський простір».

Тож я з упевненістю можу сказати, що Віталій Коваль, йде на зустріч ветеранам, йде на зустріч людям, які потребують допомоги.

Він родом із серйозної спортивної сім’ї, його батько був заслуженим тренером України з греко-римської боротьби. На його честь названо центральну вулицю у Березному. Віталій Станіславович отримав гарне виховання, він відповідальна, організована, цілеспрямована людина. Я переконаний, що йому можна довірити керувати нашим містом.  

Лазарчук Володимир – Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області

Я голосуватиму за Віталія Коваля перш за все тому, що ця людина завжди тримає слово. Пригадую, щойно зайнявши посаду голови ОДА, він пообіцяв взятися за небезпечні недобудовані приміщення, які є у власності міста.  Недобудова дитячого садочка по вулиці Коновальця пустувала 13 років! Завдяки Віталію Станіславовичу справа, нарешті, зрушила з місця. Лише за один рік на посаді, він зробив багато хороших для міста справ. Я довіряю Віталію Ковалю, з ним наше місто в надійних руках!

0
Політика Суспільство
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі