Чому у Рівному краще лікуватися у приватного проктолога?

Чому у Рівному краще лікуватися у приватного проктолога?
9
Чому у Рівному краще лікуватися у приватного проктолога?

Всі хочуть бути здоровими. Але не кожен дбає про своє здоров’я. Простіше затягнути проблему, але коли вже не змога терпіти біль, шукаєш панацею, чудо-лікаря, який все вилікує і врятує раз і назавжди. Так, звісно, є хороші лікарі, і в Рівному вони теж є. Тому, саме для читачів сайту ВСЕ по відгуках багатьох рівнян ми підготували публікацію про одного з таких фахівців.

Це не просто лікар-проктолог, це фахівець, який має досвід і проктології, і в хірургії також. Тому, якщо ви бажаєте правильно визначити Вашу проблему і отримати консультацію, як найефективніше з нею впоратися, звертайтесь до кабінету справжнього професіонала-проктолога - Віталія Леся.

Тут Ви можете безпечно пройти діагностику. Серед методів діагностики: пальцеве обстеження (проходить безболісно), аноскопія (виявляє стан анального каналу та нижньої частини прямої кишки) і ректороманоскопія – це вже глибоке обстеження внутрішньої поверхні прямої кишки (до 25-30см), дослідження ректальними дзеркалами.

Чому так багато методів? Бо, залежно від симптомів, лікар обирає саме той метод, який найкраще визначить рівень проблеми. Віталій Михайлович відповідає на запитання, які стануть відповідями для тих, хто відчуває певні «характерні» симптоми проктологічних захворювань.

Усі знають, що є такий лікар проктолог, а які саме захворювання він лікує?

 Захворювання прямої кишки, ануса, анальної ділянки. Геморой, анальні тріщини, папіломи та інше.

Що може призвести до таких захворювань?

– Наприклад, спадковість, значні фізичні навантаження, нерви, постійні закрепи, у жінок ще й пологи, вагітність, у чоловіків – алкогольні пристрасті.

А які симптоми вже «говорять» про те, що потрібно звернутись до проктолога?

– Зуд, дискомфорт, виділення крові після туалету. Якщо є болі в задньому проході. Закрепах або розладах шлунку. Різні неприємні відчуття під час відвідування туалету, коли є відчуття поколювання в задньому проході, а також – виділення крові і гною під час випорожнення. 

Як швидко розвиваються, прогресують такі захворювання?

– Це індивідуально, наприклад, геморой має чотири стадії, і це не обов’язково, що одна стадія швидко зміниться іншою. Тут треба правильно визачити методи лікування. У моєму приватному кабінеті, наприклад, можна ефективно вилікувати геморой за допомогою таких методів, як  інфрачервона коагуляція, лігування гемороїдальних вузлів, або ж радіохвильовий метод.

Огляди проводяться безболісно, тільки деякі випадки потребують знеболення. По часу – від 5 до 10хв. максимум, залежить від тієї проблеми, з якою звертаються.

Огляд, консультація і діагноз вартує від 300 грн. В залежності від захворювання обираємо процедури, тоді все залежить вже від тяжкості захворювання, від того, як пацієнт затягнув проблему.

Детальніше можна прочитати на Facebook сторінці за посиланням: https://www.facebook.com/doctorprorivne 

А найчастіше до Вас звертаються саме з проблемою геморою?
 

– Відсотків 60% пацієнтів, які звертаються, дійсно мають таку проблему, але решта - з зовсім іншими захворюваннями. Багато пацієнтів думають, якщо 10-20 років у них існувала проблема, то її швиденько можна вилікувати, але не у всіх випадках.

До проктолога можна звернутися самостійно, без направлень від терапевта і перевіритися. Дуже часто буває, що в людини зовсім інша хвороба - зі спиною, наприклад, але болі можуть віддавати в задній прохід. Тож пацієнт не повинен самі собі визначати, яка  саме в нього хвороба. Краще перевіритись.

А двадцятирічні захворювання можна вилікувати? 

– Якщо людина періодично зверталась до проктолога, проводилося лікування, то так, але якщо за 20 років нікуди не зверталася – то тільки оперативне втручання. Є тріщини, стадії захворювання, які підлягають тільки оперативному лікуванню.

За статистикою, які пацієнти звертаються частіше: ті, що затягнули проблему чи на початкових стадіях захворювання?

– Молодь звертається в основному з початковими симптомами, вони в інтернеті звіряються з симптоматикою і тому до лякаря поспішають швидше. А ось старші люди не поспішають, тому дуже часто затягують.

Для хворого гра з хворобою – це гра в боулінг. В будь-який момент хвороба може вибити зі строю навіть найміцніший організм. Звісно, є такі проблеми, які доводиться самому вирішувати. Але якраз проблеми зі здоровям варто довіряти лікарю, не зволікати навіть при найменших симптомах, якщо вони повторюються. Тому, що жити здоровим, погодьтеся, набагато комфортніше і ефективніше!

Адреса приватного проктологічного кабінету: м.Рівне, Рівне, вул. С Бандери, 41, 7 пов., к.713/1

Запис на прийом за телефоном: (096) 2 1 2-02-08, (050) 700- 43-64

 Ліцензування послуги: Наказ МОЗУ від 02.04.2020 № 761, РД від 24.02.2020 № 969/Л
9
Суспільство # Рівне # лікар-проктолог # геморой # анальні тріщини # папіломи # діагностика # консультації
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі