Дай списати - і все! Рівняни здають ЗНО

Дай списати - і все! Рівняни здають ЗНО
0
Дай списати - і все! Рівняни здають ЗНО

У вівторок, 23 травня, на Рівненщині, як і загалом в Україні, розпочалася основна сесія ЗНО. І одразу ж, на першому тесті з  української мови та літератури, у загальноосвітній школі №24 м. Рівне було зафіксовано  5 фактів виявлення у абітурієнтів заборонених технічних пристроїв.

Під час проведення технологічної перерви із застосуванням металодетектора, у 5-х абітурієнтів (у 5-ти різних аудиторіях) були виявлені дві флешки, двоє навушників та один мобільний телефон, що був вимкнений.

Не зважаючи на численні попередження перед складанням тестування про необхідність залишати подібні речі у спеціально відведеному для цього місці, учні цим попередженням знехтували, тож тестування для них закінчилося однаково – видаленням з пункту тестування та забороною складати ЗНО цьогоріч.

Громадянська мережа ОПОРА наголошує, яка моніторить дотримання процедури тестування, вкотре нагадує, що учасникам зовнішнього оцінювання заборонено використовувати в пункті ЗНО та мати при собі протягом часу, відведеного на виконання сертифікаційної роботи, засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими технічних засобів і пристроїв.

Варто зауважити, що на проходження тестування на Рівненщині, за офіційними даними Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, зареєструвалися 9072 абітурієнтів, з яких 8820 з’явилися на пункти тестування.

Також нагадуємо графік наступних тестувань основної сесії ЗНО: 25 травня  - іспанська, німецька, французька мови, 29 травня - англійська мова, 31 травня - математика, 2 червня - Історія України , 6 червня - російська мова, 8 червня - біологія, 12 червня - географія, 14 червня - фізика, 16 червня - хімія. 

Прес-центр
Громадянської мережі ОПОРА

0
# зно # ОПОРА # порушення
Найцікавіші матеріали
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі