Де у Рівному можна пройти профогляд школярів перед 1 вересня швидко, якісно і без черг?

Де у Рівному можна пройти профогляд школярів перед 1 вересня швидко, якісно і без черг?
0
Де у Рівному можна пройти профогляд школярів перед 1 вересня швидко, якісно і без черг?

Підготовка до школи – це не тільки купівля нової форми, зошитів та підручників для школяра. Кожен учень на Рівненщині до 1 вересня має пройти профілактичний огляд. Зробити це в державному закладі  непросто – черги у поліклініках, відпустки профільних спеціалістів, катастрофічні втрати часу та нервів для батьків. Так було раніше. Зараз є альтернатива. У рівненській дитячій клініці «БейбіДок» пройти профогляд школярів можна швидко, за попереднім записом. Одразу потрапити на прийом, пройти необхідні обстеження та оформити всі необхідні медичні документи.

- Ми турбуємося про здоров’я маленьких рівнян та цінуємо час їх батьків. Саме тому організували проведення профілактичних оглядів якнайкраще, щоб все було швидко та доступно для всіх. У "БейбіДок" є всі необхідні високопрофесійні лікарі для проведення якісних профілактичних оглядів, - відзначив головний лікар «БейбіДоку» Юрій Поліщук.

Попередній запис на проходження профогляду за телефонами: 067 17 07 454, 095 290 89 80.  Клініка “Бейбідок” працює у Рівному за адресою: вул. Буковинська, 3.

У «Бейбідок» комфортно не тільки дітям,  а й дорослим.

 

Більше про «Бейбідок»:

Центр дитячого здоров’я "Бейбідок" — перша у місті Рівне та Рівненській області спеціалізована дитяча лікарня з повним спектром медичних послуг. Вам не доведеться чекати лікаря, адже у нашій клініці немає черг.  Всі пацієнти потрапляють до лікарів за попереднім записом.

У "Бейбідок" доступні консультації та лікування у кращих лікарів всіх спеціалізацій. У нашій приватній клініці приймають дитячі лікарі: педіатри, хірурги, урологи, імунолог, неврологи, гематолог, кардіологи, нефролог, алергологи, дерматолог, травматолог, інфекціоніст, офтальмолог, ендокринолог, гінеколог, гастроентеролог, пульмонолог. У клініці діє приватний кабінет щеплень. Зубки дітям лікує професійний стоматолог на сучасному японському обладнанні. 

Нещодавно  у «Бейбідок» придбали новітній пристрій Gastro+ Gastrolyzer. Тепер у клініці, де працюють компетентні спеціалісти в галузі педіатрії, з’явилась можливість швидко і якісно діагностувати непереносимість лактози, фруктози, галактози, сорбітолу, синдром надмірного бактеріального росту тощо.

Клініка проводить щеплення якісними французькими та бельгійськими вакцинами сертифікованих виробників: Тетраксим, Пентаксим, Гексаксим, Інфанрикс Гекса та інші. Тут можна знайти вакцини проти дифтерії, кашлюку, правця, гепатиту В, туберкульозу, поліомієліту, кору, краснухи, паротиту, гемофільної інфекції. «БейбіДок» надає комплексну послугу щеплення з усіма необхідними аналізами і обстеженнями, зберігає вакцини, впродовж трьох днів після щеплення наглядає за здоров’ям Вашої дитини. У дитячій клінці "Бейбідок" є сучасне обладнання для проведення ультразвукової діагностики, фізіотерапії. Оперативно і без черг можна здати всі необхідні аналізи. Доступні всі види масажу. Популярністю користується послуга — виклик дитячого лікаря додому.

0
Суспільство # БейбіДок # профілактичний огляд
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі