Де у Рівному придбати якісну дитячу коляску

Де у Рівному придбати якісну дитячу коляску
0
Де у Рівному придбати якісну дитячу коляску

Одна з найважливіших подій родинного життя – народження дитинки. "Ой, спи, дитя, в колисонці… - співають немовлятам батьки.

Якою ж має бути сучасна колисонька-коляска? Купуючи її, потрібно дбати про максимальний комфорт для малюка.

У Рівному за адресою вул.Замкова, 14в є магазин "Хорошка", саме у ньому можна обрати коляску залежно від потреби, тобто, ту, яка буде найкращою і зручною саме для Вас. У торгівельному залі багатий вибір візочків від різних сучасних виробників.

Моделі колясок різні, адже спосіб життя у сім'ях теж різний. Є коляски для мандрів, коляски-тандеми (наприклад, для двох діток), коляски з сидінням за напрямком руху або проти нього, коляски із трьома колесами та багато інших.

Обираючи коляску, потрібно звертати увагу на загальні рекомендації: насамперед, це має бути омріяна модель. Завжди користуються попитом багатофункціональні коляски для однієї дитинки. Досить часто батьки обирають коляску-колиску, у ній малюк проводить багато часу, спить, тому коляска має бути зручною із досить глибокою колискою, дно якої має бути твердим і рівним. Добре, якщо така коляска має сумку для мами (щоб складати туди пляшечки, серветки, іграшки), а також багато кишеньок. Матеріали, з яких виготовлена коляска, мають бути "дихаючими", тобто натуральними та гіпоалергенними.

Коли дитинка вже навчилася сидіти, батьки купують коляску для прогулянок. Користуються нею приблизно до 3 років. Головна порада – така коляска має бути дуже стійкою, мати підставку для ніжок. Сидіння ж має бути із твердою спинкою і кількома положеннями: для сну, напівлежачи та сидячи. Такі коляски ще мають ремені – це гарантія безпеки.

Для прогулянок є полегшений варіант – коляска-тростина. ЇЇ зручно носити із собою, бо вона легко складається. Серед недоліків – ненадійна стійкість, сидіння-гамак (це не є корисно для хребта дитинки), колеса маленькі.

Практичні батьки сьогодні обирають коляски модульного типу, адже – це і колиска, і "прогулянкова" модель. Модульна система – це "3 в 1": шасі, колиска, блок для прогулянок, автокрісло.

Модулі повинні легко мінятися, бути стійкими, мати надійні кріплення і фіксатори. Підніжка має регулюватися, автокрісло відповідно у формі колиски.

Обираючи коляску, потрібно враховувати, де найчастіше її будуть возити: асфальтована територія, бездоріжжя чи бруківка. Залежно від цього добирається діаметр колеса (це і дає "прохідність" колясці). У місті можна взяти візочок з меншим колесом, а в сільській місцевості - з більшим діаметром колеса.

Також потрібно враховувати, де саме сім'я проживає: в приватному будинку, чи в квартирі багатоповерхівки, адже тоді також треба визначити, чи пройде коляска в ліфт, двері оселі, тобто, виміряється ширина колісної бази коляски, яка Вам сподобалась. Адже у нас ще є колишні радянські ліфти, які мають ширину 60см, відповідно не всі сучасні коляски підходять до них. Але є й ті, які підходять.

До речі, магазин "Хорошка" працює з уже перевіреними торговими марками, тому тут є те, що найбільше користується попитом і надійно служить.

Можна замовити і дорогу брендову коляску, яка ще й буде мати певні візуальні спецефекти. Ефектна і модна сьогодні італійська коляска з електроприводом (коли мама нажимає на кнопочку – і коляска сама під’їжджає).

Залежно від бюджету сім'ї в "Хорошці" оптимальний ціновий вибір. Можна навіть коляску і до 5000грн підібрати дуже надійну.

Крім коляскок, в магазині є все те, без чого не обійтись молодим батькам в щоденному побуті:

* дитячі меблі: ліжечка, шафи, комоди, пеленальні столики, стільці для годування;

* дитячий текстиль: постільні комплекти, конверти, матраци.

Є "кенгуру-переноски", подушки для годування. Багато безпечних іграшок. Є  також транспорт дитячий— велосипеди, ходунки, самокати, ролики, санки, електромобілі.

Можна замовити товар із доставкою  на сайті horoshka.com.ua.

По Рівному інтернет-замовлення безкоштовні, а за містом - кур’єрською службою (по Рівненщині). По Україні – Ін-Тайм, Нова пошта, Делівері, Укрпошта, клієнт визначає сам, що йому підходить.

Обирайте те, що стане кращим саме для вас та ваших малюків!

 

0
i-серфінг # Рівне # поради батькам # як обрати коляску # магазин "Хорошка"
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі