На Рокитнівщині продемонстрували вибоїну, де перекинулось службове авто поліцейських

На Рокитнівщині продемонстрували вибоїну, де перекинулось службове авто поліцейських
0
На Рокитнівщині продемонстрували вибоїну, де перекинулось службове авто поліцейських

  Мова йде про автопригоду, що сталася 26 липня близько третьої години на автодорозі «Рокитне-Борове-Вежиця» поблизу села Залав'я Рокитнівського району. За кермом службового авто перебував поліцейський, який не впорався із керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

   Як було встановлено, екіпаж групи реагування патрульної поліції Рокитнівського відділення у складі 32-річного старшого сержанта поліції та 22-річної напарниці, старшого лейтенанта, рухався у село Купель. Там місцева жителька повідомила про домашнє насильство з боку чоловіка.

   Зі слів 32-річного водія, поблизу села Залав'я через негоду він не помітив вибоїни та колесом вскочив у яму. Внаслідок чого, службове авто «Renault Duster» почало заносити, і через певну відстань авто з’їхало з дороги та перекинулося. В ДТП ніхто не постраждав, проте автівка зазнала серйозних механічних пошкоджень.

   На 32-річного водія, сержанта поліції склали адміністративний протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення ( Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

   Окрім того, учора, 27 липня, працівники поліції спільно з представниками райавтодору обстежили ділянку дороги, де сталася ДТП.

   Під час обстеження неподалік автопригоди дійсно виявили вибоїну.

   Тож нині вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності працівників ДП «Рівненський облавтодор» за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг за статтею 140 КУпАП.

   При цьому варто зауважити, як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, причинно-наслідковий зв'язок між наявністю вибоїни та фактом ДТП тепер встановлюватиме суд під час розгляду адмінматеріалів, які були складені на поліцейського.

   Тож, за фактом вчорашньої публікації у соцмережі Фейсбук на своїй сторінці, де "Рівненський облавтодор" заперечив, що саме через цю вибоїну могла статися ДТП, адже яма знаходиться занадто далеко, аж за 60 метрів від місця де перекинулась службова автівка та пригрозився ініціювати перевірку Рокитнівському відділу поліції, були внесені відомості до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події поліції області.

 

Так як "Рівненський облавтодор" розцінює такі дії працівників Рокитнівського відділення поліції як упереджене ставлення, спробоу знайти «крайнього» та формування правового підгрунтя для непритягнення свого колеги до відповідальності за скоєну ДТП.

Читати: Рівненський облавтодор погрожує рокитнівським поліцейським перевірками 

За цим фактом тепер проводитиметься перевірка.

   

 

 

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі