Депутат Рівнеради обізвав голову "Громадського контролю" клоуном

Депутат Рівнеради обізвав голову
0
Депутат Рівнеради обізвав голову "Громадського контролю" клоуном

Схоже скандал навколо фракції «Громадського контролю» у Рівненській міській раді набирає обертів. Нагадаємо, що напередодні сесії міськради голова партії «Громадський контроль» Роман Денисюк опублікував в соціальній мережі «Фейсбук» рішення керівництва партії, щодо ліквідації фракції у міськраді. Як писав раніше сайт «ВСЕ» депутати не поспішають виконувати рішення партії.

Депутат від «Громадського контролю» у Рівнераді Роман Яворський різко відреагував на рішення керівника партії. Депутат обізвав Денисюка «клоуном», звинуватив у самопіарі та нагадав, що депутатів одирали виборці, а не партійне керівництво. 

«Роман Денисюк організував цирк одного клоуна. Вчора ми зустрічались з ним, домовилися, що сьогодні після засідання Ради зберемося фракцією і обговоримо питання, які його турбують. Але ввечері якісь сили сподвигли його опублікувати амбіційний папірчик із партійним бланком, щоб стати головним ньюзмейкером вечора.

Я розумію, що як голова нової партії Роман Денисюк хоче піаритися, приймати гучні рішення. Бо донині йому це вдавалося слабенько, лише дякуючи наявності фракції “Громадський контроль” у Рівнераді про однойменну партію ще не забули рівняни. Але ж дешевий піар на болючих для міста темах - це не той спосіб, який допоможе здобути довіру рівнян.

Хочу нагадати молодому лідеру партії, котрий хотів влаштувати свою одноосібну диктатуру в фракції, що депутатом мене призначила не партія, а вибрали люди. Особисто мене - мешканці Боярки та Тинного. З якого дива Роман пропонує мені скласти повноваження депутата? Я й не член його партії і ніколи не був. Хай автор ідеї розпуску фракції піде до моїх виборців і пояснить чому хоче забрати у них депутата. Якщо вийде звідти сухим, було б цікаво послухати які в нього враження від спілкування з народом.

Великий “стратег” Роман Денисюк зрозумій, що партійної диктатури не вийде. Якщо як лідер партії ти хочеш працювати за кращими зразками совдепу, якщо демократія – це перепона для твого Его, амбіцій, твого “Я”, то ти став на дорогу в нікуди. Шкода, що ти хорониш свою політичну кар'єру заледве її розпочавши. Але це твій вибір». – написав Роман Яворський на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

0
# Роман Денисюк # Громадський контроль # Роман Яворський
Читайте також
2394
Кладовище Тинного нарешті врятують від затоплень. [Тема у коментарях]
У мікрорайоні Тинне на місцевому кладовищі нині тривають роботи по облаштуванню водовідведення. За кілька тижнів роботи закінчать і одвічна проблема тиненського кладовища - затоплення, буде вирішена. Про це коротко - у коментарях.
0
Читати далі
6261
Роман Яворський: "Мешканці Тинного – люди другого сорту?"
3
Читати далі
2197
Яворський розповів як отримав контроль над фракцією "Громадський контроль" в Рівнераді
0
Читати далі
2717
Рівне буде фестивалити: 23-24 вересня відбудеться «Бульба - фест»
На два дні під відкритим небом в Рівному на стадіоні «Мототрек» зберуться кращі аграрії, товаровиробники, представники закладів харчування Рівненщини та інших регіонів України, адже 23-24 вересня відбудеться Всеукраїнський фестиваль – ярмарок «Бульба-фест
0
Читати далі
4263
Як у Рівному фракцію "Громадського контролю" розпускають. [НАЖИВО]
0
Читати далі
2245
У Рівненській міськраді зникне ціла фракція?
2
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі