Директор Рівненського медколеджу депутатам: "На посаду мене запросив Сорока, навчання - це насилля, а соцмережами мають займатися психіатри"

Директор Рівненського медколеджу депутатам:
0
Директор Рівненського медколеджу депутатам: "На посаду мене запросив Сорока, навчання - це насилля, а соцмережами мають займатися психіатри"

Сьогодні на сесії Рівненської обласної ради депутати таки заслухали звіт директора Рівненського базового медичного коледжу Ростислава Сабадишина. Раніше відповідний проект рішення подав депутат обласної ради, головний лікар Здолбунівської ЦРЛ Владислав Сухляк. Раніше на засіданні медичної комісії обласної ради Сабадишин від звіту відмовлявся і просив перенести розгляд питання на вересень. Однак після спілкування з депутатами вирішив таки виступити на сесії.

Втім і під час виступу пан Сабадишин не бійшовся без «перл». Зокрема трішки вдався в історичний екскурс під час якого зауважив, що наприкінці 90-х  його попросив очолити медколедж тодішній голова ОДА, «регіонал» Микола Сорока.

Під час обговорення звіту депутат Владислав Сухляк запитав у Ростислава Сабадишина, чому коледж погано ставиться до своїх студентів, про що свідчать рейтинги, складені громадськими організаціями, та обговорення у соціальних мережах.

 

 

- Я відповідаю на правдиві чесні речі, я не люблю оперувати всякими домислами. Є сайти на яких ми постійно знаходимся, на яких ми інформуємо. На мою думку, ви мені вибачте, я людина нібито відкрита. Фейсбук придумали молоді люди, що задовольнити свій нігілізм. Як правило у фейбуці пишуть ті люди, які пишуть на стінах будинків, нищать зупинки. Нормальні люди мають займатися роботою, а Фейсбуком мають займатися психологи і педагоги. Саме основне для медицини, що я вважаю, як професор, як доктор наук, - дати знання та виховати терпиміть. Тому що сьогодні терпіти викладача легше чим пацієнта. Навчання - це насилля. Чим сильніше навчання – тим більше. Студент опирається новим знанням, - зауважив у своїй промові Ростислав Сабадишин.  

Крім того за іншим рішенням обласної ради “Рівненський базовий медичний коледж”, буде перейменованим та змінить тип на комунальний заклад вищої освіти “Рівненська медична академія” Рівненської обласної ради.

0
Політика Суспільство # Ростислав Сабадишин
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі