Директор школи на Рівненщині поскаржилась на дошки і отримала подарунок

Директор школи на Рівненщині поскаржилась на дошки і отримала подарунок
0
Директор школи на Рівненщині поскаржилась на дошки і отримала подарунок

Стан матеріально-технічного забезпечення деяких шкіл, особливо у селах, дуже часто шокує. Директори рідко можуть отримати кошти з бюджету на дошки, крейду та інші необхідні речі. Зазвичай, частину такого забезпечення купують батьки за власний рахунок. Та одній школі на Здолбунівщині пощастило.

"Радість дня, місяця, року!!!! Перебуваючи в травні місяці з робочим візитом в Копитківській ЗОШ І-ІІІ ступенів депутат обласної ради Сухляк Владислав пообіцяв допомогти в покращенні матеріальної бази нашого навчального закладу. Однією з нагальних проблем є стан навчальних дошок. Вік деяких з них сягає до 50 (!!!) років, мають вони тріщини, які неможливо відремонтувати. Обіцянка депутата була виконана. На цьому тижні школа отримала дві хороші дошки, які тепер допоможуть опановувати ази наук школярам у математичному кабінеті та у 3 класі. Від імені адміністрації школи, Ради закладу, вчителів, учнів та батьків хочеться подякувати Владиславу Олеговичу за такий приємний подарунок, побажати йому успіхів у всіх його починаннях та планах!!! Відрадно те, що Ви є людиною слова. Якщо чесно, то дана подія розчулила керівника закладу до сліз))) Надцять років школі нічого не дарували…" - пише у себе на сторінці у Фейсбук директор Копитківської ЗОШ Лариса Василюк.

Варто зазначити, раніше міські освітні заклади теж отримували такі подарунки від Владислава Сухляка. 

"Моє основне завдання, як депутата обласної ради - це реагувати на першочергові прохання мешканців Здолбунівщини. Незабаром 1 вересня. Кожен учень повинен мати змогу отримувати знання на якісних шкільних дошках. Оскільки, не все може забезпечити бюджет - шукаю різні шляхи задля вирішення проблем. Це вже четверта школа, котра отримує шкільні дошки й отримають ще деякі освітні заклади Здолбунівщини. Також центр соціального обслуговування отримував інвалідні візочки. Вдячний за підтримку Благодійному Фонду "Нова Країна"- коментує депутат обласної ради Владислав Сухляк

Благодійний Фонд "Нова Країна" щоденно отримує і передає безліч гуманітарної допомоги. Отримувачами є: госпіталі, обласні, міські, районні лікарні, військові частини, дитячі заклади, учасники АТО та інваліди. Таким чином і Здолбунівщина за сприяння депутата, отримує вагому підтримку.

 

 

0
Політика # допомога # Здолбунівщина # Владислав Сухляк # Сухляк Владислав # БФ Нова Країна # Ростислав Макух
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі