Для «Кардинал-Рівне» перший матч в році нічийний

Для «Кардинал-Рівне» перший матч в році нічийний
0
Для «Кардинал-Рівне» перший матч в році нічийний

У першій домашній грі під керівництвом Ігоря Москвичова «Кардинал-Рівне» не зумів обіграти житомирський «ІнБев» і втратив нагоду обійти прямих конкурентів у турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги.

У Рівному зустрічалися сусіди по турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги, які до того ж поки остаточно не вирішили питання потрапляння до топ-шістки. Гра розпочалася без розвідки і в доволі високому темпі. Особливо старалися гості, які пам’ятали про поразку у Житомирі у першому колі чемпіонату – 1:5.

У декількох епізодах «Кардинал-Рівне» виручив Ілля Бакінський, який проводив за «Кардинал-Рівне» свою дебютну гру. Втім, у середині тайму гості все ж вийшли вперед. Роман Бакум виконав кутовий справа, Віталій Дзюба пробив на силу, а Іллю Бакінського дезорієнтував рикошет від Володимира Поночовного – 0:1.

«Кардинал-Рівне» міг відповісти дуже швидко, але після хитрого удару Романа Горпинича житомирян врятувала хрестовина воріт.

Після цього у грі сталися одразу два суперечливих епізоди, які могли вплинути на долю зустрічі. Станіслав Моспан перед власними воротами притримав за футболку Ігоря Салтанова. Свисток не пролунав і гості розвинули контратаку, в завершальній стадії якої вже Салтанов притримував Моспана. І це – жовта картка.

Потім забили господарі. Володимир Поночовний стягнув на себе двох суперників і віддав наліво на хід Анатолію Мілінькому. Той виконав простріл вздовж лінії воріт, який замкнув Микита Шпигар – 1:1. Гол у дебютному матчі для новачка «зелено-жовтих»!

А потім житомиряни знову втекли в контратаку. Ігор Салтанов порушив правила проти активного Станіслава Моспана. Паралельним курсом рухався Анатолій Мілінький, тож фол навряд тягнув на пряме вилучення. Але жовта картка стала для Салтанова другою у матчі. І рівняни залишилися у чисельній меншості. У такій непростій ситуації «Кардинал-Рівне» протистояв супернику упродовж 73 секунд. Аж поки Віталію Дзюбі не вдався удар у верхній кут воріт Іллі Бакінського. Без шансів для воротаря – 1:2.

Після перерви «Кардинал-Рівне» нарешті прокинувся. Команда почала створювати моменти. А на фоні фізичної втоми суперника ігрова перевага господарів здавалася тотальною. Чудові моменти для взяття воріт мали Роман Горпинич, Анатолій Мілінький, Андрій Лисенко та Володимир Поночовний. Десь забити заважав поспіх. Десь – голкіпер житомирян Максим Сорокін.

Вдруге зрівняти рахунок команда Ігоря Москвичова зуміла за три з половиною хвилини до сирени. Микита Шпигар пробив з лівого флангу атаки, а Андрій Ардашніков у боротьбі з Олександром Карбулою підставив ногу під удар – 2:2.

Нічия, очевидно, більше задовольнила гостей. Маючи на одну гру більше, «ІнБев» зберіг четверту позицію у турнірній таблиці і одне очко переваги над «Кардиналом-Рівне». Але й рівняни за чотири гри до завершення регулярного чемпіонату збільшили відрив від «енергії» та «Сокола» до семи очок.

 

0
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі