До складу збірної України потрапили дві футболістки з Рівненщини

До складу збірної України потрапили дві футболістки з Рівненщини
0
До складу збірної України потрапили дві футболістки з Рівненщини

Головний тренер дівочої збірної України WU-15 Сергій Сапронов викликав 24 гравці для участі у навчально-тренувальному зборі, який із 15-го по 20 червня пройшов у Вістовій (Івано-Франківська обл.).

Підопічні Сергія Сапронова вперше в цьому році зібралися разом на селекційний збір. Нагадаємо, що вже восени на цю команду очікують заплановані матчі зі збірною Білорусі, а вже через рік багато з цих гравців матимуть шанс зіграти на Турнірі розвитку УЄФА WU16.

До складу збірної України WU15 потрапили дві футболістки з Гощанщини – Маргарита Луцюк, яка зараз навчається в Костополі та Анна Горн, тренер Юрій Роман. Гощанки виявилися єдиними представниками Рівненської області на НТЗ збірної.

Повний список викликаних до лав збірної України.

Воротарі: Маргарита Луцюк («Ліцей» Костопіль), Єлизавета Шевченко (ДЮСШ Вознесенськ), Тетяна Домбровська (ДЮСШ №1 Львів), Варвара Новікова («Ладомир» Володимир-Волинський).

Захисники: Наталія Нікітюк (ДЮСШ Ковель), Олеся Ольхова («Ладомир» Володимир-Волинський), Руслана Левченко, Софія Лазаренко (обидві — Збірна Миколаївської обл.), Анна Горн (ДЮСШ Гоща).

Півзахисники: Софія Кисляк (ДЮСШ Ковель), Дар’я Шепелєва, Мирослава Невар (обидві — ДЮСШ Маневичі), Анастасія Гримак (ДЮСШ Тернопіль), Марія-Амель Талеб (ДЮСШ №11 Одеса), Валентина Головіна (КДЮСШ-8 Харків), Анна Аліксеєнко (ДЮСШ «Колос» Каховка), Аріана Чередниченко (Збірна Миколаївської обл.), Олена Мустафаєва, Аліса Логвінова (обидві — «Злагода-Дніпро-1» Дніпро).

Нападники: Анастасія Довганик («Ладомир» Володимир-Волинський), Дар’я Марковеєва, Аріна Кравець (обидві — «Атекс-СДЮШОР-16» Київ), Валерія Гончарук («Зміна-Оболонь» Київ), Інна Глущенко (Збірна Миколаївської обл.).

17 червня дівоча збірна України до 15 років провела свій перший товариський матч.

Перший з двох запланованих матчів дівоча збірна провела з ФК “Надвірняночка” (Надвірна). Сильна злива завадила вчасно розпочати поєдинок, та все ж команди вийшли на футбольне поле стадіону с.Вістова, Івано-Франківської області. Незважаючи на те, що проти збірниць грали більш досвідчені і старші за віком футболістки, вони все ж продемонстрували гідну гру, характер і бійцівські якості. Ще до перерви команди обмінялися голами: спочатку Тетяна Ярема точним ударом вивела гостей вперед, а вже за чотири хвилини потому Марія-Амель Талеб відновила рівновагу в матчі – 1:1.

Після перерви наставники обох команд провели велику кількість замін, які дещо змінили малюнок гри, та все ж жага до перемоги зберігалася. Можливо, по такій грі саме нічийний результат був би закономірним, та на першій доданій хвилині матчу Романія Корабінович принесла перемогу ФК “Надвірняночка” – 2:1.

Товариський матч

17.06.2018 – с.Вістова (Івано-Франківська обл.)

УКРАЇНА WU-15 — ФК Надвірняночка — 1:2 (1:1)

ГОЛИ: Талеб 14 – Ярема 10, Карабінович 80+1

УКРАЇНА (стартовий склад): Шевченко – Горн, Шепелєва, Логвінова, Мустафаєва, Головіна, Гончарук, Довганик, Чередніченко, Талеб, Глущенко

У другому таймі на заміну виходили: Домбровська – Кисляк, Гримак, Ольхова, Кравець, Невар, Нікітюк, Аліксеєнко, Лазоренко, Марковеєва

9 червня збірна України до 15 років провела свій другий контрольний поєдинок.

Цього разу підопічним Сергія Сапронова на стадіоні Вістовій протистояла команда івано-франківської ДЮСШ №3. Гідного опору суперниці не змогли вчинити і поступилися з рахунком 0:6.

Ще у першій половині гри завдяки дублю Інни Глущенко та одному м’ячу від Марії-Амель Талеб синьо-жовті впевнено повели у рахунку — 3:0.

Другий тайм розстановку сил на полі не змінив, і збірна забила ще тричі: хет-трик оформила Глущенко, другий свій м’яч у цій зустріч забила Талеб, а на 48-й хвилині Софія Кисляк також вписала своє прізвище у протокол матчу.

Товариський матч

19.06.2018 – с.Вістова (Івано-Франківська обл.)

УКРАЇНА WU-15 — ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) — 6:0 (3:0)

ГОЛИ: Глущенко 5,9,50, Талеб 31,37, Кисляк 48

УКРАЇНА (стартовий склад): Шевченко – Шепелєва, Горн, Левченко, Логвінова, Гончарук, Головіна, Довганик, Чередніченко, Талеб, Глущенко.

fcagat.info

0
Спорт # футбол # збірна України з футболу
Читайте також
1563
ФК “Малинськ” у стартовій грі нового аматорського сезону здобув перемогу
0
Читати далі
1296
Рівнянки в складі збірної вдало стартували на Чемпіонаті Європи
Жіноча збірна команда України з баскетболу U18 вдало стартувала на Чемпіонаті Європи у Скоп'є, Македонія. Українські дівчата без проблем розібралися зі своїми однолітками з Люксембургу - 58:41.
0
Читати далі
1396
Рівнянки в складі збірної стартують на Чемпіонаті Європи
Жіноча збірна України U-18 вже сьогодні стартує на чемпіонаті Європи (Дивізіон В), що проходитиме у Скоп’є, Македонія з 5 по 14 липня.
0
Читати далі
5057
Рівнянин Олексій Хахльов-молодший - чемпіон Світу з футболу
5 червня, в польському Лодзі, у фінальному матчі чемпіонату світу до 20 років зустрілися збірні України і Південної Кореї.
0
Читати далі
1244
Відбулося жеребкування учасників 3 етапу 1/8 фіналу Кубку Рівненщини 2019
0
Читати далі
1470
На Рівненщині учасники бойових дій змагаються за Кубок Героїв АТО (ФОТО)
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі