До Тучина завітала спортивна акція "Ти зможеш, якщо зміг я!" (ФОТО)

До Тучина завітала спортивна акція
0
До Тучина завітала спортивна акція "Ти зможеш, якщо зміг я!" (ФОТО)

Учні комунального закладу «Тучинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІ ступенів» Рівненської обласної ради долучилися до чергового етапу фізкультурно-оздоровчихзаходів «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» із задоволенням завітали у школу, щоб провести для вихованців закладу цікаве і активне дозвілля. Було очевидно, що й діти з нетерпінням чекали змагань. Окрім того, вони підготували багато малюнків на спортивну тематику.

Розпочалося дійство з вітального слова організаторів заходу, які побажали дітям спортивного завзяття, веселих стартів, а всім присутнім – гарного настрою.Зрештою, учасники команд «Безстрашні», «Козаки», «Чемпіони» та «Патріоти» за сигналом судді поринули у спортивне суперництво. Вони вправно виконували проходження кожної естафети. Апогеєм змагань стало для учасників пройти швидко крізь кільця, які були розміщені на дистанціях.

Доки судді підбивали підсумки, захід продовживсяреалізацією проекту «Червона картка» у формі гри для глядачів, у якій діти визначали шкідливі та позитивні чинники впливу на своє здоров’я. Після гри відбулася тематична фотосесія, на знак того, що діти обирають активне дозвілля та здоровий спосіб життя.

Завершивсязахіддовгоочікуванимнагородженням.Отже, за результатами спортивних естафет бронзові нагороди дісталися команді «Козаки». Друге місце - у команди «Патріоти». Переможцем змагань стала команда із символічною назвою «Чемпіони». Всі учасники спортивного свята отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від Відділення НОК України у Рівненській області.

 

Прес-служба "Спорт для всіх"

0
Спорт # Рівненщина # Спорт для всіх # Ти зможеш,якщо зміг я
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі