Бензин, дизель чи електро: Яке авто вибрати рівнянам

Бензин, дизель чи електро: Яке авто вибрати рівнянам
0
Бензин, дизель чи електро: Яке авто вибрати рівнянам

На сьогоднішній день автомобілі стали невід'ємною частиною, важливим атрибутом в нашому житті. Фактично кожен мріє отримати водійські права аби згодом придбати власне, омріяне авто. Автомобільний "розвиток" не стоїть на місці. Тому щодня на світ з`являються все нові й нові моделі. Справжні поціновувачі можуть спостерігати, які новенькі, сучасні авто у Рівному курсують вулицями.

Раніше ми вже ділились порадами, як рівнянам краще підійти до вибору першого авто, на що потрібно звертати увагу та як зрозуміти, що настав той час "ікс" для покупки. А сьогодні ми вирішили проаналізувати: бензин, дизель чи електро. Які автомобілі популярні в Україні й безпосередньо Рівному та чому? 

Отже, кожний автомобіліст під час пошуку автівки завжди постає перед вибором, що краще взяти авто з бензиновим двигуном чи дизельним? Але не слід забувати, що технології на місці не стоять, й щодня вдосконалюються, що породжує на світ нові моделі транспорту. 

 Сайт "ВСЕ" разом з партнерами промоніторив статистику і от що з цього вийшло. 

Перше місце посідають автомобілі з бензиновим двигуном, адже вони залишаються самими масовими й попит на них - найбільший. Велика кількість відгуків від власників таких авто і компетентна інформація менеджерів дасть змогу зрозуміти переваги й "слабинки" практично будь-якого авто. Бензинові двигуни позбавлені всіх недоліків, які притаманні дизельним. Не виникає жодних проблем з покупкою деталей, але виключенням є певна так звана автомобільна екзотика - це в тому випадку, якщо ви стали власником маловідомої на теренах України марки авто.


Ну і в порівнянні з іншими двигунами, бензинові є недорогими. Але при цьому вони є самими "прожерливими" серед електро та дизеля, і часто не завжди - самі швидкі та динамічні. Якщо ви на автівці здійснюєте короткі поїздки у місті, наприклад забираєте або ж відвозите дитину зі школи тоді,це оптимальний варіант, адже ви рідко їздите по шосе та маєте мінімальний пробіг.

Слід за бензином, дизель не залишився без уваги, почесне друге місце. Якщо для вас ідеальний відпочинок - це відпочинок у компанії друзів і подорож країною, то для таких випадків кращого автомобіля ніж дизельний позашляховик для вас просто не існує! Дизель не є єдиним можливим варіантом, коли мова йде про великий транспорт та економію палива. Якщо ви найчастіше курсуєте маршрутом дім-робота і навпаки робота-дім, або ж їздите переважно на трасі, то авто з таким двигуном точно для вас! За словами експертів, дизельні двигуни більш довговічні ніж бензинові. Але більш вибагливі до якості палива.

І почесне третє місце належить електромобілям. Варто зазначити, що помаленьку, але все ж українці починають пересідати за кермо таких автівок. До слова, у Рівному можна побачити автівку "Тесла", яка виглядає дуже сучасно й на відміну від інших автівок вона тиха. Тобто під час руху не "видає" голосних й часто неприємних звуків, як інші двигуни. Якщо ж ви живете у великому місті, то це є сприятливою умовою для того, аби придбати електромобіль.

Лише може виникнути проблема з такими машинами - під час зарядки. Адже у Рівному та Україні такі станції знаходяться на етапі розвитку, тому їх важко знайти. Звичайно ви можете організувати так звану "зарядну станцію" у себе дома від звичайної розетки.

Як би це дивно не було, але зараз електромобілі пропонують доволі широкий діапазон вибору моделей. Якщо ви часто подорожуєте сім`єю, або з друзями, або ж просто часто перевозите певний вантах, тоді для вас підійде чотиримісний хетчбек. Якщо надаєте перевагу відпочинку за містом, радимо розглянути варіант гибриду або електромобіля з розширеним діапазоном поїздки. Якщо порівнювати їх зі звичайними електромобілями, то перші мають додатковий блок живлення, який забезпечує той самий додатковий діапазон подорожі.

Як кажуть "на колір та смак, товариш не всяк", звичайно автомобіль мрії - він для кожного особливий. Купуйте те, що дозволяють фінанси й те, що подобається. Ідеальний автомобіль - це той, який запав у душу, й той, в якому ви себе будете почувати комфортно й впевнено. В свою чергу ми хочемо побажати вам прислухатись до власних почуттів та бажань. Вдалого вам вибору!

 

 

 

 

 

 

0
i-серфінг # Рівне # авто # ДомРіа
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі