Поради рівнянам: як вдало підібрати техніку під інтер`єр

Поради рівнянам: як вдало підібрати техніку під інтер`єр
0
Поради рівнянам: як вдало підібрати техніку під інтер`єр

Чи помічали ви таку закономірність, що навіть у найрозкішнішому інтер`єрі почуваєте себе незатишно? А в своїй невеличкій, просторішій квартирі, яку облаштували самі - вам дуже комфортно. Інколи навіть найпрофесійніший дизайнер може безсилий проти ваших вподобань та смаків.

 

Кожен з нас хоче якнайкраще облаштувати свою оселю. Хороший інтер`єр - це справжня кропітка праця, яка потребує чимало часу, нервів та фантазії. Класний дизайн має декілька складових: вдале, грамотне планування, гармонійно поєднані відтінки, лаконічні та доречні для інтер`єру меблі а також важливу нішу займає техніка. 

Нікому не секрет, що грамотне планування та багатофункціональна техніка дозволять перетворити навіть найменшу оселю, в надзвичайно комфортне житло зі всіма зручностями. 

Якщо стіни можна перефарбувати або ж переклеїти, якщо це шпалери, а меблі обшити чи оздобити, то техніку для інтер`єру слід підбирати з розумом і зважувати всі за та проти, аби вона вам прослугувала якнайдовше. 

Сьогодні ми поділимось з вами порадами, як правильно підібрати техніку, щоб нічого не упустити. 

 

Почнемо зі святині всіх господарочок - кухні. Це місце з якої ваш день починається та закінчується. Погодьтеся, що може бути краще за смачну вечерю в колі родини за кругленьким кухонним столиком?

Щоб тут вам було комфортно, потрібна ідеально підібрана найважливіша техніка: холодильник, кухонна плита, мікрохвильовка, кухонний комбайн, посудомийна машина. 

Не слід забувати про габарити, вони повинні відповідати розмірам кухні. А от така річ, як витяжка - вона повинна підбиратись вже згідно площі кухні. Логічно, що під велику кухню витяжка з маленькою потужністю буде просто безсила. 

Якщо це новенька квартирка, а не ремонт у старій, радимо заздалегідь подбати про всю електро та водо комунікацію, а також не забувати про стиль та кольорову гаму самої кухні в цілому. 

Таку ж роль відіграє підбір техніки для ванної кімнати. Тут звичайно, варто дбати про габарити пральної машини, адже якщо це невеличка кімнатка з обмеженою квадратурою, тоді потрібно підшуковувати техніку з відповідними економними габаритами, а також повинна мати усі необхідні функції. 

 

Заздалегідь продумайте розташування розеток, обов`язково із заземленням для пральної машини. Якщо вам потрібна сушка для рушничків, а ванна невеличка - вам стануть у нагоді компактні невеличкі сушки, які дуже зручно кріпляться до стіни. Якщо ви підбираєте бойлер, то найкраще для сім`ї з трьох чоловік підійде 80-ти літровий. До слова, бойлер можна встановити й у вбиральні. 

 

Перейдемо до вітальні та спальної кімнати.  Надзвичайно круто, коли це дві окремо розділені кімнати. До вибору телевізора підходьте без так званого фанатизму. Попіклуйтесь про свій зір, адже якщо кімнатка невеличка, а телевізор умовно кажучи на пів стіни - це буде згубно впливати на очі. Великі телевізори слід дивитись на відстані приблизно 3 метрів. Тобто, діагональ телевізора підбираємо під площу кімнати. Це стосується не лише вітальні, адже у спальні ви повинні почуватись комфортно та відчувати повну гармонію і спокій, забувати про всі повсякденні турботи. 

Не забувайте про важливо річ - кріплення для телевізора. Зазвичай воно для всіх телевізорів з однаковою діагоналлю, різних марок - однакове. З цим вам допоможуть безпосередньо у магазині. Настінне кріплення - зручна річ. 

 

Дуже часто для цих кімнат у нагоді стають зволожувачі. Всім відомо, що сухе повітря - шкідливо впливає на організм людини, як результат цього може бути низька якість сну. Тому рішенням такої проблеми є придбання зволожувача. 
Так само, відповідно до площі кімнати  ви зможете підібрати собі кондиціонер. Для багатьох така покупка на перший погляд здається важким вибором, адже є свої нюанси наприклад такі як потужність. Тут вже вам стане у нагоді консультація фахівця. 

 

Загалом список необхідної техніки можна продовжувати. Вибір техніки для будинку - це справді відповідальна справа, яка на перший погляд здається легкою. Всі ми розуміємо, що часом нам важко врахувати всі плюси та мінуси, ба більше втримати це все у голові. Прислухайтесь до власних бажань та інтуїції. Вдалого Вам вибору! 

 

Фото ілюстративні 

 

 

 

 

 

 

 

0
i-серфінг # Рівне # Рівненщина # Поради рівнянам # ДомРіа # Техніка для дому # інтер`єр
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі