Багатодітній родині зі Здолбунівщини у якої згорів будинок потрібна допомога (ФОТО)

Багатодітній родині зі Здолбунівщини у якої згорів будинок потрібна допомога (ФОТО)
1
Багатодітній родині зі Здолбунівщини у якої згорів будинок потрібна допомога (ФОТО)

   У селищі Стара Мощаниця (Підгаяни), що на Здолбунівщині у багатодітної сім‘ї Світлани та Олександра Джуриків сталася велика біда - їх будинок згорів внаслідок короткого замикання. Згоріло абсолютно все, навіть документи, які теж тепер потрібно буде відновлювати. «Головне, що всі лишилися живими!», говорить родина. Щоправда на відновлення будинку потрібні чималі кошти. 

   Редакція сайту «Все» зв‘язалася з сім‘єю аби допомогти поширити інформацію та знайти небайдужих людей, які зможуть допомогти бодай чим. Ми поспілкувалися з родиною, і враження життєвої наснаги цих людей, щирості та відвертості просто вражає. Світлі та добрі люди сповнені оптимізму навіть попри те, що лишилися житла. Односельчани, що знають сім‘ю по можливості дали все необхідне на певний період часу в користування.

-«Хто плиту, хто посуд, хто одяг чи їжу, картоплю, хто гроші. Родичі близькі та знайомі, всі допомагають нам по можливості. За це ми дуже їм вдячні. Адже добре, що попереду літо і морози вже пройшли. Можна пережити. І помалу братися за зведення хоча би стін, аби коробка була головне. Щоб на зиму було нам де жити, щоб не на вулиці. А 13-річний син спить у машині, каже, що йому там більше подобається», не втрачаючи оптимізму каже пан Олександр, у якого згорів будинок.

   Зараз сім‘я, через вимушені обставини, що склалися, проживає у складському приміщенні, де облаштували собі спальню. Там і зберігається зерно, адже вони займаються вирощуванням сільскогоспадарської продукції. Також в господарстві тримають кілька свиней та три корови, які на щастя не постраждали у пожежі.

- «Сім‘я наша багатодітна, 5-теро дітей, щоправда з нами наразі проживає лише 13-річний син. Двоє синів - одружені і двоє доньок-матері-одиначки. Ми будемо щиро раді за будь-яку допомогу, як матеріальну, так і будматеріалам - наша ціль - це відновити будинок, звести стіни до зими щоб не бути на вулиці в морози».

   Усі хто має змогу допомогти родині Джуриків, ми лишаємо мобільний номер пана Олександра, глави родини -  (067) 850-65-46. 

   Коли ж зайшла мова, про банківську картку, виявилось, що всі вони погоріли і особистої картки створити сім‘я наразі не взмозі, так як у них навіть немає паспортів - вони теж погоріли. Тому пан Олександр надав нам картку своєї невістки (невістка - Лебединська Галина В'ячеславівна) - 5168 7573 9072 3973.

1
# Здолбунів # Рівненщина # потрібна допомога # у родини згорів будинок
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі