ДТП у Рівному: троє жінок у лікарні

ДТП у Рівному: троє жінок у лікарні
0
  • ДТП у Рівному: троє жінок у лікарні
  • ДТП у Рівному: троє жінок у лікарні

Учора, 16 жовтня, на вулиці Млинівська обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Один з них вилетів на тротуар, де на той час перебували люди. Двоє жінок госпіталізували у Рівненську центральну міську лікарню.

Близько 21 години 20-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat B5», не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічну руху, де зіткнувся із автомобілем «Daewoo Lanos». Водій «Daewoo Lanos», 52-річний рівнянин, у цей час саме здійснював маневр повороту ліворуч. Від удару «Daewoo Lanosзіткнувся із автомобілем «BMW 520», який знаходився позаду.

«Volkswagen Passat» у результаті зіткнення відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходилася 36-річна рівнянка. Її каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівненську центральну міську лікарню. Медики діагностували у неї політравму, переломи ребер та числені забої.

У пасажирки «Daewoo Lanos», 52-річної рівнянки, медики діагностували забій хребта. Її госпіталізували до травматологічного відділення Рівненської ЦМЛ. За результатами освідчення усі водії були тверезими.

 

 

Ще одне ДТП трапилось учора на вулиці Гагаріна. Водій автомобіля «Ford Mondeo» збив рівнянку, яка перетинала дорогу у невстановленому місці. Жінку із переломом ноги госпіталізували у Рівненську центральну міську лікарню.

Водій легковика, 30-річний рівнянин, виїжджаючи із другорядної дороги збив 52-річну рівнянку, яка перетинала дорогу у невстановленому місці. Жінку каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівненську центральну міську лікарню, де лікарі діагностували у неї перелом ноги та закриту черепно-мозкову травму. Водій за результатами освідування був тверезий.

 

 

0
# Рівне # дтп
Найцікавіші матеріали
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі