На Рівненщині п`яний водій хотів втекти з місця ДТП

На Рівненщині п`яний водій хотів втекти з місця ДТП
0
На Рівненщині п`яний водій хотів втекти з місця ДТП

До поліції учора, 12 березня, близько 22 години надійшло повідомлення, що у селі Грабів водій автомобіля «BMW» скоїв дорожньо-транспортну пригоду та намагається втекти з місця події.

На місце пригоди негайно прибув екіпаж групи реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення. Правоохоронці з’ясували, що 40-річний житель селища Оржів, керуючи автомобілем «BMW 520», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 46-річного жителя Оржева.

Крім того, скоївши ДТП, водій автомобіля «BMW» кинувся втікати. Утім, через пошкоджене колесо, зумів проїхати лише 150 метрів.

З’ясувалося, що 40-річний чоловік за зовнішніми ознаками перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Втім від проходження освідування він відмовився. Також поліцейські встановили, що чоловіка вже чотири рази патрульні поліцейські упіймали за кермом у стані алкогольного сп’яніння, з яких три – протягом доби. До того ж відповідно до рішення суду за ч. 1 ст. 130 КУпАП його позбавили права керувати транспортним засобом строком на один рік.

Працівники поліції склали на 40-річного водія адміністративні матеріали за частиною 2 статті 130, статтею 124, статтею 124-4 та частиною 3 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На момент ДТП у салоні «BMW» перебувало ще двоє пасажирів та унаслідок зіткнення ніхто не Постраждав. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

0
Кримінал # дтп # нетверезий водій
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі