Думки рівненських вболівальників про причину поразок “Вереса”

Думки рівненських вболівальників про причину поразок “Вереса”
0
Думки рівненських вболівальників про причину поразок “Вереса”

Усі вихідні рівненські вболівальники обговорюють поразку рівненського “Вереса” у матчі з ФК “Авангард”. У Краматорську наша футбольна команда поступилася з рахунком 1:0.

До слова, у першому колі чемпіонату з футболу серед команд першої ліги “червоно-чорні” на власному полі святкували перемогу у три м’ячі, що залишилися без відповіді.

Спортивний сайт Рівненщини “ВСЕ про СПОРТ згуртував для вас в одному тексті думки вболівальників із соц.мереж про причини другої поспіль поразки (стилістика і пунктуація - авторські).

Читайте також: Фоторепортаж і відеоогляд матчу ФК "Авангард" 1:0 НК "Верес". Огляд усіх голів 22-го туру 

- На мою думку, це просто незіграність стартового складу. Ми звикли бачити майже однакових учасників на полі, які чудово співпрацюють і перемагають, а тут просто банальні помилки і гра на рівні дворової. Дуже жаль, ми повинні були перегравати Авангард, гра була слабка, новачки ще не увійшли в команду. Але коли ж їм входити?) Тому надіємось, що в Рівному все буде краще, - написав Макс Фіалкін.

- Ще матч з Охтиркою показав, що у нас проблеми в захисті. На жаль вони нікуди не ділись. Щодо шапкозакидацьких настроїв по Десні, то для чернігіван це хороший шанс обійти "Верес". А враховуючи стан нашої команди - стає лячно за наступну гру, - неоптимістично налаштований Валентин Ханенко.

- Гра Вереса схожа на 2 лігу. З такою грою не має чого робити у Виші, хоча і там гри не має, - упевнений член Наглядової ради “Вереса” Тарас Тирак.

- Вчора обговорювали наболівше останнім часом питання, чому Вересу ставлять так багато пенальті і що з цим робити. Дійшли до необхідності піти на радикальний і сміливий крок. Верес повинен перестати фолити в своєму штрафному майданчику, - написав співзасновник LuckyFans Юрій "SoFaFaN" Клекотка.

- Поки новачки не тянуть. Стара гвардія трішки розслабилась і капітана бракувало. Побільше швидкості і Сікорському менше мажорства, - зауважив Руслан Захожий.

- ІМХО це результат поломки половини основи на 'штучкє' під час зборів - травми, мікро-травми даються взнаки; результат тренувань у Дядьковичах, Клевані; результат незіграності гравців основи і "другого складу", не встановлені хороші зв'язки, на кшталт 'Козьбан-Степанюк', 'Кучеров-Орловський', - вважає співзасновник "LuckyFans" Володимир Гребьонкін.

- Не було якоїсь командної осмисленої гри, - стисло висловив думку Антон Гончаров.

- Відсутність тренувального поля і не готовність для гри основного поля на Авангарді, заважають тренувальному процесу команди. При всій повазі до керівників, які надають поля для проведення тренувань команди,в тому ж Клевані, Дядьковичах чи навіть на Хіміку якість них низька. Та і передсезонні збори провели на полях в грязюці, або зі штучним покриттям. Травми основних гравців Орловського та Степанюка, а також пропуск матчу Борзенком не дали змоги добитися позитивного результату в Краматорську. Швидкість в атаці стихія Степанюка, Козьбан і Сікорський можуть поборотися тільки в штрафній. Другий матч піряд пересмикують команду судді, - написав у свою чергу Віктор Свиридюк.

- Да, без Степанюка, в нас нападу нема, поточна гра це показала, шкода. Слова мого чоловіка: шкода,що програли так без Волі,звичайно все ще буде, дуже не подобається, що багато хто каже, що збори тяжкі. Нас обіграла команда з Краматорська (де війна поряд), значить проблема не в зборах, моя думка, що хлопці розуміють, що ніяка Упл Вересу не світить, і просто заробляють гроші (або себе продають). Шкода, що у Вересу крім вболівальників (які б вони не були) нема нічого. Дай Бог, щоб Верес не пропав (будь яка ліга, але щоб в місті був ФУТБОЛ), - зауважила Тетяна Берлюта.

- Зіграли дуже слабо. Командної гри як такої не було… Лідера який повинен був вести команду вперед не було, - вважає Богдан Майданець.

- Дмитру Козьбану треба в церкві поставити свічку, Сікорський всі моменти пробив по центру в руки воротарю, тобто нехватка Степанюка в нападі, Кучерову в півзахисті - пари немає, адже Орловський травмований був. Каваців з Лухтановим слабенько, Білий зіграв на своєму рівні, ось нехватило Борзенка! П.С. В кожній ланці є слабкі позиції! Але нічого ще не втрачено всі повертаються в основу на гру з Десною, - оптимістично налаштований співзасновник "LuckyFans" Ярослав Колобов.

- Гра у "Вереса " сьогодні була типу "бей-беги ". Ніяких конструктивних дій, ніяких командних дій!!! - упевнений Юрій Терещук.

- Наші трохи недограли, не вистачало впевненості напевно, чи може зіграності, але нічого страшного. Тільки вперед! Ми з вами, - сповнена оптимізму Надя Клімчук.

 

Партнер рубрики - Клуб футбольних вболівальників "Вереса"

LuckyFans, вболівальники, НК Верес Рівне, футбол

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі