Два важливих візита міського голови Рівного

Два важливих візита міського голови Рівного
0
Два важливих візита міського голови Рівного

Як справжній господар свого міста - міський голова Рівного Володимир Хомко  - піклується про усіх членів своєї громади. Вчора відбулася його традиційна щорічна зустріч з дітьми-сиротами та дітьми, які позбавлені батьківського піклування, а напередодні - з донькою відомого художника Георгія Косміаді - пані Надією.  

Хлопчикам та дівчаткам з нагоди Дня захисту дітей влаштували майстер-клас з виготовлення піци в дитячому кафе «На гірці».

– Завдяки тому, що ми разом зробили, у нас практично немає дітей за межами сім’ї, – наголосив Володимир Хомко, звертаючись до батьків вихователів та представників соціальних служб. –  Ваша праця надзвичайно важлива.

За багаторічну та сумлінну працю батьків-вихователів та працівників соціальних служб було нагороджено почесними грамотами Рівненської міської ради.

Начальник служби у справах дітей Рівного Андрій Міщеня розповів, що такі заходи для дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування проводяться не вперше. І щороку намагаються здивувати дітей і зробити для них цей день незабутнім. Сьогодні крім кулінарного майстер-класу дітям підготували розваги на атракціонах у парку Шевченка.

Візит до музею-галереї

У день проведення «Музейних гостин» міський голова Рівного Володимир Хомко під час огляду виставки зустрівся з донькою відомого художника, архітектора, педагога Георгія Косміаді. Пані Надія Косміаді запросила Володимира Хомка у новостворений музей-галерею імені її батька, де вона і мешкає. 

Приємна, душевна розмова, про творчість Георгія Косміаді, про його життя, про історію Рівного, тривала майже півтори години. Після її завершення Володимир Хомко і пані Надія Косміаді домовились, що такі зустрічі стануть регулярними.

0
# Володимир Хомко # міський голова # візити # діти-сироти
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі