Екснардеп від БПП Барна залишив смачний «бланш» під оком рівненського депутата (ВІДЕО)

Екснардеп від БПП Барна залишив смачний «бланш» під оком рівненського депутата (ВІДЕО)
0
Екснардеп від БПП Барна залишив смачний «бланш» під оком рівненського депутата (ВІДЕО)

Екснардеп з Тернопільщини Олег Барна напав на нинішнього народного депутата з Рівного Дмитра Соломчука. Це сталось у прямому етері ток-шоу 13 травня, повідомляє Суспільне.

Причиною інциденту обидва назвали образливі висловлювання. Конфлікт закінчився заявою до поліції.

Що сталося у прямому ефірі

У четвер, 13-го травня, на телеканалі «Правда тут» у Києві відбувся прямий ефір програми «Політика без правил». У ньому народні депутати попереднього та цього скликань обговорювали ринок землі, який повинен стартувати у липні цього року.

Під час ефіру депутат восьмого скликання від «БПП» Олег Барна підійшов до народного депутата дев'ятого скликання Дмитра Соломчука.

Між нардепами почалася конфлікт, який переріс у бійку. В результаті депутатів розборонили.

На відео обидва нардепи показали себе з... м'яко кажучи, негарної сторони: один розмахував кулаками, а інший – смішно дригав ногами.

Позиція Олега Барни

Журналістам Олег Барна пояснив: конфлікти з Дмитром Соломчуком у нього не вперше. Сам інцидент екснардеп назвав шарпаниною.

«Яка там бійка була? Шарпанина просто. Обговорювалося питання продажу землі, ринку землі і наслідки для України. Я приїхав на другу частину передачі, бо до цього я був на іншому телеканалі і, відповідно, коли я почав говорити свої доводи, Соломчук постійно перебивав мене, вклинювався у розмову», — розповів Олег Барна.

На його думку, Дмитро Соломчук не давав йому висловитися, аби маніпулювати.

«Коли ти кажеш аргумент – вони перебивають, щоб глядачі не чули аргументів. Я спростовував їхні маніпуляції, що нібито блаженства країни, добробуту селян, коли буде запущений ринок землі. Я сказав: послухай, не поводься, як зелене бидло, я не перебивав тебе», — зазначив екснардеп.

За його словами, Дмитро Соломчук пригадав Олегові Барні про події за його каденції.

«Щось почав говорити про Яценюка, потім почав ляпати про мене, звинувачуючи у голосуванні за гроші, у корупції. Я просто тоді встав, підійшов до нього і сказав: ти відповідаєш за свої слова? Він почав щось там знову блеяти і махати руками... Піджак порвав, почав руками дригати, смикатися, а я намагався його втихомирити», — сказав чоловік.

Після цього, уточнив Олег Барна, прийшли працівники студії та розборонили чоловіків. Екснардеп залишився у студії до кінця ефіру, а його опонент вийшов.

«Коли закінчилася передача, я виходжу зі студії і на мене вже поліція чекає – поступила скарга від депутата Соломчука. Прийшов та й чекав слідчо-оперативну групу, давав пояснення. Сьогодні ще мають певні процесуальні дії ще пройти, тому додому вже й не їхав», — пояснив чоловік.

Миритися з опонентом, зазначив Олег Барна, не буде.

Позиція Дмитра Соломчука

Чинний депутат Дмитро Соломчук розповів, що атмосфера на програмі була хорошою до того, як прийшов його опонент.

«В нас, перед тим, як Барна та Мірошниченко прийшли на телеканал, в експертному середовищі було чудове спілкування. Вони двоє відразу прийшли в негативі, Мірошниченко одразу почав мого колегу Богданця Андрія з Тернополя обзивати, що він не був в АТО, хоча він був в АТО і діючий депутат. Ну я за нього заступився», — розповів нардеп.

Він додав, що кілька разів запитував Олега Барну про дотації великим агрохолдингам, на що той відповідав про ринок землі в Прибалтиці.

«Я йому сказав, що у нас ринок землі взагалі не такий. Він обзивався-обзивався і накинувся, ось і все це. Я написав заяву в поліцію. Мені там з того Барни нічого не потрібно, як воно таке – то таке, що поробиш. Має бути професійна дискусія, ми у 21-му столітті живемо», — зазначив Дмитро Соломчук.

І додав: має невелику травму, через що й звернувся з заявою до поліції. Станом на ранок 14-го травня почувається добре.

«Олег Барна за напад не вибачався, примирення не було. Він просто з перших хвилин всіх обзивав, матюкав. Я такої поведінки не розумію», — додав нардеп.

Що кажуть у поліції

У відділі комунікації поліції Києва підтвердили: заява від Дмитра Соломчука надійшла 13-го травня.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського відділу поліції. Правоохоронці відібрали від учасників інциденту пояснення», — повідомила працівниця відділу комунікації поліції Києва Анна Страшок.

Вона додала: зібрані матеріали передадуть у Державне бюро розслідувань, яке займеться розслідуванням інциденту.

0
Політика
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі