Фракцію "Громадський контроль" у Рівнераді покидають депутати

Фракцію
0
Фракцію "Громадський контроль" у Рівнераді покидають депутати

Депутат Рівнеради Святослав Стельмащук щойно заявив про вихід з фракції "Громадський контроль" у Рівнераді. Свій вчинок він мотивував неефективною роботою фракції та відмовою саморозпустити на вимогу партії "Громадський контроль". Нагадаємо, раніше партію очолював головний опонент Володимира Хомка на виборах міського голови Рівного Дмитро Якимець. Після виборів партією керував Роман Денисюк, він і виступив з вимогою до фракції саморозпуститися. 

Основним принципом роботи фракції «Громадський контроль» у Рівненській міській ради було ініціювання та реалізація максимум хороших ідей для міста, - зауважив  Святослав Стельмащук.Проте, ми спостерігаємо, що у роботі фракції відсутня будь-яка єдність та спільна позиція. Зокрема, відсутній порядок прийняття рішень, оскільки у кожного із депутатів свої політичні погляди.

Про це свідчить і заява голови партії «Громадський контроль» Roman Denysyuk, яку ще півроку тому, він проголосив у сесійній залі. У ній йшлося про те, що депутати почали «грати в особисту гру», тим самим, нехтуючи цінностями усієї команди, яка привела їх до перемоги. А також зазначалося про необхідність припинення діяльності фракції у Рівненській міській раді.
Тоді більшістю голосів депутатів фракції було принято рішення про продовження існування фракції «Громадський контроль» в Рівнераді.

Я, як людина відповідальна, звик працювати за командним принципом аби досягти бажаного результату. 
Проте за півроку ситуація не змінилася.

Звісно, як керівник фракції, у чомусь і я відчуваю провину. Можливо, не зумів до кінця згуртувати команду.

Так як фракція існує лише на папері, а керівництво партії вважає про недоцільність існування її у Раді, я прийняв рішення про вихід з депутатської фракції «Громадський контроль» у Рівненській міській раді.

 

Святослав Стельмащук голова фракції Громадський контроль в Рівненській міській раді та Тетяна Чубай вийшли з фракції Громадський контроль. Головою фракції обрали Роман Яворський, а заступником Любов РоманюкСвятослав Євтушенко лишився у фракції. Повідомляє депутат від "Самопомочі" Назарій Поліщук. 

Від сьогодні Любов Романюк не є керівником міської організації ВО "Громадський контроль" та членом партії. Рішення прийнято на основі її заяви.

0
Політика # Святослав Стельмащук
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі